Två tjejer är lediga

S*Deltas Tehran och S*Deltas Venice, båda är sköldpaddor (SIB f 24), finns kvar och vill hitta rätt hem. Här hittar ni förklaringen till varför de har fått olika stadsnamn.
 
För mer information kontakta mig på mailen; [email protected] eller på mobilen; 070-831 87 31, Tjejerna kan flytta tidigast vecka 7.
 
Stamtavlan finns här.
 
Tehran är en stor tjej, hon var lättast i kullen med sina 97 g när hon föddes men oj vad hon äter. Hon har lett viktligan nästan varje dag och är för tillfället den som väger mest, trots att de har fått börja äta mat. Tehran är en underbar tjej som har fått pappa Eddies kroppsbyggnad.
 
Tehran är även en tjej som inte backar för något, dammsugaren (som vi visserligen kan justera styrkan på) går hon gärna fram och leker med - precis som mamma Marussia gjorde.
 
 
 
Venice är en väldigt söt tjej som var tyngst i kullen med sina 105 g när hon föddes. Hon och Moscow turas om att vara den kattunge som väger näst mest efter Tehran. Venice har fått sin mamma Marussias kroppsbyggnad och det syns att det är en söt tjej. Venice har fått sin pappas otroligt vackra o intensiva röda färg och jag har med ett kort som visar hennes vackra teckning.
 
Venice är inte direkt blyg men hon är lite lätt avvaktande och vill kolla läget innan hon kastar sig in i något nytt, men då släpper alla hämningar. Venice är - precis som morbror Sakhi - en stor tvättare. Hon älskar att tvätta ens hand när man håller på att klappa henne.
.
 
 
Två bilder vardera på pappa S*Frostuddens Eddie Cochran och på mamma GIC S*Deltas Marussia.
 
 
Avslutar med två gemensamma bilder på tjejerna. Här är det Venice till vänster och Tehran till höger. Korten togs i samband med 7-veckorsfotograferingen och är tagna av en lokal fotograf, Maria Westling.
 
 
 

Kommentera här: