SÄSK-träff

Igår var jag och flera andra på SÄSK-träff, denna gång hos Sussie i Jörn. Alltid lika kul att träffa katt-folk, surra och ha trevligt. Denna gång tittade vi förstås på Sussies två kullar, Tangentkullen och Ting-kullen. Helt underbara!!

Det enda som är lite synd är att det är en bit att åka så jag och Carina (tack för skjutsen) fick fara lite tidigare än dom andra.

Nästa gång ska vi ev träffas hos Catarina, som också har kattungar. Det är så mysigt att fara och titta på kattungar och jag lär mig något varje gång. Jag har fortfarande svårt för vissa färger men det blir bättre och bättre. Jag är i alla fall väldigt ivrig att lära mig!

Har som vanligt otroligt mycket att göra idag, bla har jag tänkt försöka ta ut kattungarna på en biltur. Måste hinna träna lite på bilåkning innan dom flyttar, dom blir ju hela 11 veckor imorgon. Det kommer inte bli lätt att släppa denna kull, den stora trösten är att jag vet att Gabbana får ett jättebra hem och Dolce kommer få ett alldeles speciellt hem när jag har hittat hennes köpare.