Dolce

och vi alla önskar er en riktigt trevlig helg!

Kattstatus

Jag lånar en bild av Linda, som har skrivit om Kattstatus här. Viktigt att ta upp flera gånger, allt för att höja kattens status som tyvärr är alltför låg!

Kattstatus kan du läsa om olika saker, Kattstatus är helt klart värt att besöka många gånger!

Ella o de andra katterna

Här kommer lite bilder o kanske mer info om hur det har gått sen Ella flyttade in. För att sammanfatta det med ett ord så har det gått bra. Den jag trodde skulle vara mest sur/irriterad var Sakhi - eftersom han tyvärr vet att han brukar få stryk när dom är så små som Ella är. Det är istället Marussia som har visat sig vara mest sur/irriterad och det har ändå inte varit så mycket.

När vi kom hem med Ella fick hon bo själv (med mig första natten). På måndagen hände en sak som gjorde att jag var borta hela dagen och vi bestämde därför att Dolce skulle få komma in lite tidigare än det var tänkt. Men det har jag berättat om här.

Vi valde att inte låta Ella få träffa Sakhi o Marussia innan Sundsvalls-utställningen så vi hade satt upp den tillfälliga dörren, som funkade väldigt bra - i början! Sen lärde sig mästerkatten Ella att hoppa o dra sig upp/klättra till skivspelaren och därifrån var det bara ett enkelt hopp till "dörrkarmen". Från dörrkarmen så hoppade hon snabbt - via klätterträdet i hallen - ner på golvet och så var hon fri.

Ett tag efter att vi hade kommit från Sundsvall så var det kloklippning på alla katterna, badning (så alla katter skulle lukta likadant) och så stänga in dom i tvättstugan. Fort fick jag gå därifrån, men helt i onödan skulle det visa sig. Det var väldigt mycket spring runt huset, till tvättstugan, för att se vad dom gjorde.

Det här kortet är taget i slutet av vistelsen och här får alla äta godis. Dolce och Ella med ryggarna mot kameran, Marussia och så då Sakhi (som har slukat sitt godis o nu bara vill gå ut därifrån).


Ella är snabb, otroligt snabb, så det var ju ingen överraskning direkt att hon hann hoppa ner i toastolen. Tur nog var det rent där men hon fick ändå en snabb dusch. En väldigt duktig tjej, som bara pratade lite grann. Här är hon fotad efter badet.


Ella är en otroligt mysig och väldigt charmig katt. Hon tar de andra katternas favoritställen, utan att de protesterar. Hon har tex tagit Dolces ena favoritställe, klätterträdet i hallen. Där ligger hon gärna och sover.

Ett annat ställe (Sakhis favoritställe) är vår säng. Sakhi kommer tyvärr inte så ofta upp i sängen nu för tiden, men jag hoppas att han ska inse att det finns plats för både Sakhi o Ella. Han har faktiskt så sakteliga börjat komma tillbaka till sängen redan nu....

Dessutom har hon tagit Marussias ena favoritställe, nämligen att ligga i tvättstugan. Jag har tillfälligt placerat prinsesstronen där och den gillar hon att ligga i.Lite slö

med att lägga upp foton men det kommer, bla bilder på Ella.

Jag har pysslat väldigt mycket och det är så skön avkoppling. Sakhi ligger alltid tillsammans med mig, ibland precis där jag ska pyssla så att jag bara får en liten, liten yta att vara på. Häromdagen låg dock även Dolce på bordet också, vilket var premiär.

Idag har jag pysslat klart (i alla fall för aug månad) och har plockat undan allt. Dels har jag en olycklig benägenhet att dra fram rubb och stubb när jag pysslar men även för att vi har en mkt busig kattunge som idag har bitit på allt hon har sett. Tex blommor, papper, pennor etc. Idag har Ella verkligen haft överskottsenergi och jag önskar att jag hade hälften av det, så mycket jag skulle få gjort då.

På fredag blir Ella 4 månader och då ska jag väga henne. Jag vägde henne för ett tag sen o då låg hon på ca 1.7 kg. Måste kolla hur dom andra katterna har legat vid ungefär samma tidpunkt men jag förstår att hon inte går upp så mkt i vikt eftersom hon busar så otroligt mycket! Jag är dock inte så orolig eftersom hon är väldigt duktig på att äta, jag kan faktiskt inte förstå att hon rymmer så mkt, utan att spricka. Hon brukar äta upp sin mat, sen leker hon Sakhi och går o tömmer de andras skålar.

Marussia

Med denna bild tagen på Marussia önskar jag er alla en trevlig helg!


Just som jag trodde

att det skulle bli lite lugnare så hände något oväntat och det har gjort att jag knappt har varit hemma. När jag väl har varit hemma har det varit fullt upp med massa annat..... Men förr eller senare lugnar det nog ner sig.

Tur i oturen är att jag, pga Ella, inte kan ta emot testpersoner denna sommar, för just nu finns det tyvärr inte alls tid för testbesökare att komma.

Alla katterna mår bra och Ella är konstant hungrig. Hon fortsätter att köra bort stackars Sakhi från sängen och han protesterar inte.

Jag har haft tid att ringa och boka kastreringstid för Raphael (Finkel) och 21/8 är det dags för honom. Sen skrivs han över till fodervärden.

Jag har fotat vårt lilla yrväder som slocknar lite nu o då. Jag ska försöka få tid över till att lägga upp några bilder på henne, förhoppningsvis redan i veckan.

Jag har dock haft tid att skicka ut alla bilder från Sundsvalls-utställningen och jag hoppas att alla har fått dom. Det är bara till Marie som jag inte har haft tid att skicka ut, då vi tog väldigt många kort på Nessa o Liris , och jag måste dela upp korten i måååånga mail.

Är man stor måste man vara snäll

Det är något som Sakhi vet. Han är så otroligt snäll o helt underbar denna kille. När jag kammar katterna brukar jag alltid lägga ut något som dom får ligga på. Lite mindre katthår blir det i alla fall, samt att dom vet om att det är dags att bli kammad då.

Här ligger han helt lugn och avslappad när jag satte dit Ella. Hon måste nog tränas en hel del vad gäller fotografering, men detta kort blev i alla fall bra.

Tyget dom ligger/sitter på är tänkt till utställningsburen (till ett mjukt liggerunderlag) och jag hoppas hinna sy det innan Luleå-utställningen. Jag och symaskinen kommer inte alltid så bra överens samt att jag måste komma ihåg att köpa det som saknas till dynan (dvs allt utom tyget saknas ).

En trygg, lugn, harmonisk

men väldigt busig och cool/avslappnad tjej på ett av sina favoritställen.

Kort uppdatering

Det börjar sakta men förhoppningsvis säkert bli lite lugnare omkring mig. Dock krävs det fortfarande ibland en del med anhörigs sjukdom.

Alla katterna går väldigt bra ihop och Dolce/Ella leker så himla bra ihop. Både Marussia och Sakhi tvättar Ella. Tyvärr har Ella kört bort Sakhi från sängen (utan att han har protesterat konstigt nog). Det är full fart på vår lilla fröken.

Det kommer att komma bilder men just nu hinner jag inte lägga upp dom. Jag har inte heller haft tid att skicka iväg bilderna från Sundsvalls-utställningen, men förhoppningsvis hinner jag påbörja det i helgen.

Idag har jag pysslat hela dagen, allt för att få klart en hel hög med inbjudningskort så fort som möjligt. Nu ska jag bara kollräkna och fixa det allra sista sen kan jag gå i säng. Sakhi har varit sååå hjälpsam idag och det är ju alltid kul men jag tvivlar på att dom som ska få inbjudningskorten uppskattar att få lite päls från Sakhi. 

Jag har aldrig tvivlat på att Ella skulle göra en störtdykning i toa-stolen. Frågan var bara NÄR det skulle ske. Ikväll hände det och fort var det gjort. Tur nog var det rent men hon fick ändå en dusch och hon är väldigt duktig. Detta är ju andra gången hon duschar och det har gått över förväntan. Förhoppningsvis är hon lika duktig sen när det gäller att utställningsbada.

Många bilder på Finkel

Raphael (aka Finkel) har varit borta på parning, det blev många veckor och trots att han så gärna ville träffa honan så blev det inget löp. I samband med att vi då for förbi Skellefteå tog vi en kort paus och plockade upp honom.

Fodervärden skulle komma hem sent på kvällen och gå upp tidigt för att jobba förmiddag så vi tyckte det var bättre att han fick vara i tvättstugan en natt hos oss. Jag stängde in mig med Finkel och satt med honom ett bra tag. En mycket gosig kille, men som absolut ville ut ur tvättstugan.

Det slutade med att jag satte mig med ryggen mot dörren, så att han inte skulle kunna öppna dörren. Att öppna dörrar lärde han sig hos Sussie och jag ville inte riskera något hemma. Jag blev mao inlåst i tvättstugan och fick ringa när jag ville bli utsläppt.

Finkel var överallt på mig, i famnen, stod på mina axlar och tom ställde sig på mitt huvud ett tag men då plockade jag faktiskt ner honom, för någon måtta får det väl ändå vara?

Dagen efter var det tänkt att jag skulle fara och lämna honom. Ta med kameran och få några bra bilder samt även väga honom. Men jag fick förhinder så istället for Lars med honom. Att ta bilder var verkligen inte lätt för han ville bara gå och stryka sig mot allt han såg. Det luktade ju inte så mkt katt längre kvar i lägenheten tyckte nog Finkel.  Att försöka väga Finkel struntade vi i denna gång.

Finkel lyckades smita natten mellan må o ti och det var jobbiga dagar innan han till slut kom hem igen på sö. Då gällde det att ge honom mat, lite men ofta. Han var ju även lite smutsig men även trött.

Jag grät många glädjetårar och skickade många sms den dagen om att han hade kommit hem igen. Självklart blev jag även "tvungen" att hejda i princip alla som ställde ut sibbar på söndagen och berätta den glada nyheten!

Här kommer en mobilbild som Lea har skickat till mig, samma dag som han kom hem igen. En mycket nöjd katt som bara njuter!


Håll tillgodo med några av de bilder Lars tog. Fler och snyggare bilder av Finkel kommer komma någon gång under sommaren.


Avslutar med en bild som jag tycker är så typiskt för Finkel. En bild där han självsäkert ligger på rygg och är helt trygg och avslappnad.Bilder på Ellas första tid

Här kommer några bilder på Ellas första tid hos oss men jag måste börja visa upp det allra första kortet som Karin skickade på Ella. Här är dom inte gamla och för att hålla värmen efter kejsarsnittet så har Karin stoppat dom innanför tröjan. Elvis ligger till vänster och Ella ligger till höger.


Redan när jag såg detta kort blev jag såklart kär! Som jag har väntat på denna skönhet, denna prinsessa som har visat sig vara en riktig fröken Vessla (hon är snabbare än blixten), fröken Rymling men framför allt fröken Mysig och social. Hon kommer nog få en lika stor personlighet som Dolce - och det säger ju en hel del.

Än en gång, TACK Karin med familj för denna skönhet!

Ella är en mycket lugn (ibland i alla fall), trygg o harmonisk katt. Hon lär nog bli rejält bortskämd av oss. Vi tränar utställningshållning, borstning, kloklippning (som gick väldigt snabbt o lätt). Vi ska även träna henne på HCM-greppet, vattenvana (för även om Karin har badat henne så är vatten en färskvara har jag upptäckt) o framför allt fotografering. Nu när alla katterna har fri tillgång till huset ska vi börja med fotandet. Jag hoppas såklart att hon kommer bli en lika stor linslus som Dolce!

Alla korten är fotade med mobilen men jag hoppas att ni kommer se lite grann i alla fall.


En tyvärr väldigt mörk bild på Ella och Dolce. Jag hittade dom i datastolen när jag skulle gå i säng en kväll.


Midsommar

Vi tog det lugnt i samband med midsommarafton. Åt god mat, drack gott och bara tog det lugnt och skönt. Precis som det ska vara. Vi hade bjudit upp min mamma och Jivara och här kommer bilder på vackra Jivara.

Jivara fick vara ute (kopplad) på gräset. Marussia (bild 3) önskade nog att rollerna var tvärtom, att det var hon som satt på gräset och kunde njuta.
Vackra, underbara Jivara! Mamma har förresten fått en ny favorit bland våra katter, Jivara har petat ner både Sakhi o Dolce från tronen.


Så här ligger gärna Dolce och vilar, även Marussia kan ligga så här. Men går man då fram för att gosa lite med magen så rullar alla snabbt över så de ligger på sidan/på magen igen.

Det har varit ett väldigt intensivt halvår

för mig, ett halvår som kulminerade i två otroligt jäktiga månader (maj/juni) och den stora finalen skulle vara Sundsvalls-trippen. Veckan efter skulle jag bara andas, få ihop Ella med våra katter och även hinna vara social.

Nu blev det inte så utan det blev en otroligt intensiv vecka som gjorde att jag knappt hann andas (ja, så kändes det i alla fall). Det är först nu (peppar, peppar....) som det börjar kännas som om det sakta börjar bli lugnt. Detta gör att luften har gått ut mig och att jag inte orkar något.

Som tex att skicka iväg bilderna till de katter som jag och framför allt mannen har fotat i Sundsvall. Bilder kommer så småningom även hit till bloggen, både från Sundsvall men även massa bilder från besök hos Mellon, men även Galgaliel och Anael (aka Lady o Lufsen). Jag har dock lagt in tre inlägg (om Jivara o Raphael - aka Finkel och ett om Ella) som kommer upp till veckan.

Det jag nu ska göra är att skicka iväg bilderna från utställningen och sen försöka få upp några fler bilder på Ella här i bloggen, för jag gissar att det är många som väntar på att få se bilder på vår lilla tjej.

Under veckan som har gått har Ella varit instängd i vardagsrummet. Hon har haft sällskap av Dolce och det har förstås gått bra med dom två. När Sakhi o Marussia har varit ute i kattgården har Ella/Dolce fått komma ut till hela huset. Ibland har Ella/Dolce fått vara ute i kattgården medan Sakhi/Marussia fått komma in i vardagsrummet.

Ett mobilkort från Ellas första natt. Som jag tidigare nämnt sov jag med henne i vardagsrummet och när jag vaknade låg hon vid mina fötter.


För ett par kvällar sen satte jag mig i kattgården med Ella/Dolce men även med Sakhi. Samt med mycket godis. Sakhi (som ju också gillar godis) kom och tog godis, morrade lite åt Ella och hoppade sen upp på en hylla. Dolce var väldigt ivrig på att få godis och tyckte att hon fick vänta väldigt länge på att få sitt godis.Där satt vi 4 en dryg timme tills jag blev tvungen gå in pga värk. Eftersom det gick så bra så bestämde jag mig (efter att ha pratat med Sussie, tack vännen!) för att sammanföra alla 4 katterna på ett litet utrymme. Sagt och gjort, tvättstugan rensades på lite saker och alla 4 katterna badades (för att få samma lukt) och stängdes in tillsammans. Nu har dom varit där ett tag och peppar, peppar så går det bra. Det går tom så bra att inget händer! Dom respekterar varandra även om Sakhi/Marussia kan morra åt Ella och Marussia har även lappat till Ella.

Dom har fått äta Ellas torrfoder, alla 4, vilket såklart Dolce har uppskattat. Det finns såklart flera toalådor, vattenskålar och matskålar. Varje gång vi går in där så har dom fått lite godis, de senaste gångerna har dom fått kokt skinka. Ella har bra aptit och äter lika fort som Sakhi. Hon stal en hel skiva skinka och glufsade i sig den på en mkt kort stund.

För att få katterna att göra upp rangordningen en gång för alla (eg gillar jag inte detta men jag tror att det är snabbaste/smidigaste lösningen) så har jag nu plockat bort Dolce.

Dolce o Ella går som sagt otroligt bra ihop. Dom hoppar o busar väldigt mkt. När jag nu plockar bort Dolce (som blev lite ledsen över att inte ha sin buskompis Ella) så förväntar jag mig att Ella kommer gå till antingen Sakhi eller Marussia. Fotot taget på Sundsvalls-utställningen.


Några roliga bilder


Ella o Dolce, del 2

Äntligen kommer ett långt inlägg med väldigt många bilder på våra två yngsta katter.

Vi kom hem med Ella rätt sent på kvällen och dörren var uppsatt till vardagsrummet. För att inte Ella skulle vara helt ensam sov jag med henne i soffan. Eftersom det inte är den allra skönaste soffan att sova länge i, vaknade jag ett par gånger. Varenda gång jag vaknade låg Ella hos/på mig, vid olika ställen. Älskade lilla skruttgumman!

Det var ju inte bara jag som ivrigt hade väntat på att få hem denna lilla skönhet utan även hela familjen. När vi körde förbi Skellefteå tog vi med oss Raphael (aka Finkel) hem. När vi kom hem satte jag Finkels bur på altanen och Ellas bur satte jag på bron, vänd mot kattgården. Sakhi gick direkt fram till kattgårdens dörr för att spana in Ella.

Så här såg det ut när Ella var installerad i vardagsrummet (Finkel fick sova en natt i tvättstugan) och hon har en mycket nyfiken katt på andra sidan dörren, som vill se vad det är för något vi har kommit hem med. Här sitter Dolce faktiskt på golvet och tittar men hon klättrade snabbt upp i sitt klätterträd och försökte komma in i vardagsrummet.


Ella, som är en mycket trygg o harmonisk katt, brydde sig inte ett dugg om att hon hade åskådare. Hon bara lekte på och denna vippa tog det inte lång stund förrän hon hade slaktat den helt och hållet. Hon lär bli dyr i drift på leksaker.


Dolce fick börja komma in på måndag em, först ett kort tag och sen blev det längre och längre. Dolce är också en lugn, trygg o harmonisk katt som går bra ihop med andra katter. Värt att komma ihåg är också att hon hela sitt liv dels bara bott här men även alltid haft sällskap av Sakhi, Marussia och kattungar, så hon är van vid andra katter och därför bara nyfiken.

Sakhi stackarn är såklart också nyfiken men eftersom han vet att han får stryk av Marussia när det är kattungar är han mer på sin vakt än Dolce.

Så här såg det i alla fall ut när Dolce fick komma in i vardagsrummet.


Det är klart att Ella är fundersam på vem Dolce är, så lite avvaktande var hon. Här har hon gömt sig lite bakom gardinen, ser ni den svarta pilen som pekar på Ella?


Nu går det hur bra som helst mellan Ella och Dolce. Jag återkommer en annan dag med fler bilder. Ha en riktigt trevlig helg!

Det är fortfarande väldigt mycket just nu

och jag far och flänger överallt. Jag har i alla fall fört över alla bilder från minneskortet och ska försöka få tid över till att sätta mig o sortera o börja skicka ut till alla som jag har tagit kort på. Denna gång frågade jag alla om dom ville vara med på bilden som hamnar i bloggen och sa man då "det spelar ingen roll" så hamnar man på bild i bloggen. 

Det är väldigt många kort som jag har tagit så jag ber om ursäkt för att det nog kommer dröja dels innan jag skickar ut bilderna till ägarna men framför allt innan det kommer upp bilder här i bloggen. Jag kan tänka mig att resultaten hinner komma snabbare på Sundsvalls kattklubbs hemsida som ni hittar här, än i bloggen.

Det är tur att det är fint väder för just nu är Sakhi/Marussia i kattgården och får inte komma in. Dolce och framför allt Ella får springa runt i huset och undersöka. Detta gör jag av två skäl och det viktigaste är för att inte Ella ska bli alltför rastlös men även för att det på så sätt luktar lite Ella.

Ella, ja det är en riktigt framåt & tuff tjej. En riktig utbrytardrottning!! Jag är lite osäker om jag skrev att hon hoppade nästan högst upp på ena högtalaren (som är hög) och sen vidare till grammofonen (över spikmattan, som faktiskt hejdade både Yin & Yang). Sen ett raskt hopp till den tillfälliga dörrkarmen, vidare till det blå klösträdet och sen ett elegant skutt ner till ett mindre klösträd i närheten och sen ner på golvet och friheten!

Igår gjorde Lars en till avspärrning, det tog inte lång stund innan hon hade forcerat det hindret (som är 115 cm hög). Hindret höjdes till 123 cm och jag skojade och sa att till natten tar hon det hindret. Helt fel av mig för det tog max 10 min innan hon satt på dörrkarmen igen.

Nu har vi tagit bort en högtalare som hon använt som språngbräda och peppar, peppar.... Hittills har hon inte lyckats bryta sig ut. Men jag undrar lite vad det är för något som Karin har sålt till mig, är det verkligen en kattunge??

En kattunge som idag förresten blir 14 veckor.

Det kommer att komma kort på vår lilla busiga Ella men som sagt, just nu finns inte tid till det. Den tid som finns går åt till att njuta av lilla fröken som är så gosig och mysig. Hon kurrar väldigt mycket och är gärna social, men eftersom jag är borta en hel del nu så blir det tyvärr inte så ofta hos mig.

S*Deltas Mellon

För ett tag fick jag veta att Mellon (född i första kullen, dvs Sakhis kullbror) har fått HCM.

Jag har hunnit maila till kullsyskonen och pappa katt. Pappa katt kommer att testas så fort matte Eva får tid. Tur i oturen är att jag redan tidigare hade tänkt testa Jivara (som är fritestad 3 ggr) och Sakhi (som är fritestad 2 ggr) i höst. Marussia ska såklart också testas (hon är fritestad 2 ggr).

Jag har fått tid i Vännäs 1/8 för testning av alla tre. Det känns extra bra att det är Lennart Nilsfors som har testat Mellon och som även kommer att testa 1/8.

Självklart känns detta tungt och jobbigt och det blir ringar på vattnet men här får jag se det positiva i det hela. Nämligen att Mellon aldrig gick i avel.

Mellon mår rätt bra. Till helgen flyttar han och hans familj ut till stugan, som Mellon älskar. Han äter mediciner, vilket han inte gillar sådär mycket, men vilken katt gillar att ta medicin?

Jag hann även vara och besöka en trött Mellon (samt hans två syskon) tidigare. Bilder kommer att komma från det besöket men jag har inte riktigt tiden att sitta och bearbeta bilder just nu. Jag tycker det är viktigare att informationen om Mellon kommer ut snabbare än att ni får se bilder.

Sundsvall

Jag o mannen for i torsdags ner till Sundsvall och vi började med att hälsa på hemma hos Marie, där Sakhi o Marussia fick låna den fina kattgården. Tack Marie! Många fina bilder finns att se i bloggen.

Jag har ju visserligen sett Nessa och Liris tidigare men det är alltid kul att se katterna hemma. Det blir spännande att se vilka kattungar som Nessa bär på. Lycka till med förlossningen och även med den andra spännande saken i sommar!

Sen for vi till hotellet där vi vilade ett tag innan vi sen for till Gunilla, som köpte Shekinah (aka Kiara) av mig. Det var så otroligt roligt att se Gunilla och resten av den fina familjen igen och få se Ivar (se, nu blev det rätt namn) som är så otroligt ståtlig, maffig och läcker. Vilken utstrålning denna stiliga kille har!!!

Han slog tom även kattungen Åke (som är född i februari). Åke kommer också bli en stilig kille tror jag, men just då hade jag nästan bara ögon för Ivar.

I fredags ägnade vi dagen åt två trevliga besök och det blev en lång dag. Vi var tillbaka på hotellet kring 21.45.

Upp tidigt på lördag morgon för att fara på utställningen, som denna gång låg i Kovlands ishall.

En väldigt bra utställning och jag är så nöjd med helgen. Marussia tog båda dagarna cert och var även upp för BIV o NOM. På lördagen hade Karina Bjuran väldigt svårt att välja mellan de tre katter som var uppe för BIV och hon sa tom att hur hon än gjorde så blev det rätt men hur hon än gjorde blev det fel. Men till slut fick hjärtat avgöra. Det kommer komma många inlägg om Sundsvalls-utställningen så småningom.

Sakhi fick på lördagen sitt cert och på söndagen fick han draget cert, pga att domaren tyckte han var för dåligt preparerad. Men då hade jag redan fått veta att Finkel var hemma igen och även om båda katterna (av någon anledning) skulle ha diskats så skulle jag ändå ha varit så nöjd o glad över söndagens resultat.

Visst, jag kan hålla med domaren om att Sakhi var dåligt preppad men jag har varit upptagen o även splittrad hela förra veckan. Detta betyder att jag kommer anmäla både Sakhi o Ella till utställningen i Umeå (i oktober).

TACK alla trevliga människor jag har träffat och som har gjort utställningen till en trevlig o härlig helg! Synd ni bor så långt borta att det blir så sällan jag har möjlighet att träffa er alla.

En glad nyhet om Finkel

När jag är på utställning brukar jag sätta mobilen på ljudlös för att inte störa vid bedömningar.

Igår morse hade fodervärden försökt få tag på mig och eftersom hon inte fick tag på mig direkt skickade hon ett mms med en bild på Finkel hemma igen. Ni som känner mig vet att jag (förstås) grät och eftersom folk omkring började titta på mg så blev jag tvungen att säga lite extra högt att det bara var glädjetårar.

Idag flyttar Lea och hon får hjälp bla av sin mamma. Igår såg Leas mamma Finkel på andra sidan gatan så Lea sprang dit och lockade på honom. Till slut fick hon tag på honom och han har ätit lite men ofta. Jag har fått en så fin bild mms-bild på honom så jag tänker lägga ut den snart.

Dock är det fortfarande mkt omkring mig så jag ville bara lägga upp detta först samt bilden som jag har lånat från Lea.

TACK ALLA SOM HAR HJÄLPT TILL MED ATT SPRIDA INFORMATION OM FINKEL SAMT TÄNKT PÅ OSS!!!

Someone is glad to be home again after a few days on the run!  (Taken with Instagram)

RSS 2.0