Kort uppdatering

Igår var jag och äldsta sonen med Sakhi o Marussia till veterinären. Dom skulle vaccineras och allt gick bra, dom sa inget när dom fick sprutan.

Jag for hem med båda katterna och peppar, peppar... allt går bra än så länge. Idag tog jag bort Felliway och det går fortfarande bra att ha alla katter hemma.

Vi får väl se vad som händer när dom börjar busa, för ännu har inget sånt skett. Jivara är lite less på Dolce, så Dolce går glatt till Marussia och Sakhi istället.

Jag har fått kort på Teo som ser stor och fin ut, jag ska lägga ut dom en annan dag.

Kattmagneten

Det har gått väldigt bra att ha Sakhi hemma, han har varit väldigt intresserad av Jivara och efter ett dygn hemma tog jag bort Feliway från uttaget för att se om det blev någon skillnad, vilket det inte blev. Både Sakhi och Jivara har legat i äldsta sonens säng - med bara ett litet mellanrum och sovit. Äldsta sonen är något av en kattmagnet och jag förstår att han har svårt att få kunna sova med två katter i sängen.

Stackars Marussia däremot har haft det lite långtråkigt. Vi är osäkra på om Sakhi inte har haft tid ell velat leka med Marussia. Som det är nu så har vi fått ägna mycket tid åt henne.

När vi lämnade Sakhi och hämtade Dolce idag stannade vi ett tag. Sakhi och Dolce busade rätt bra med varandra och hon är inte bangen utan hon söker bus och lite våld, vår ljuvliga lilla dam. Snabb som bara den är hon också, hon bara springer och hoppar! 

Stackars Jivara.... hon ska verkligen tycka att vi är dumma som äntligen skickar iväg hennes barn men sen tar vi hem dom igen!!! Dolce har fått några fräs idag då Jivara tyckt hon varit närgången så då har Dolce istället gått till Marussia.

På tisdag kommer jag hämta Sakhi för då ska han o Marussia vaccineras, så det är gjort före utställningen. Ev stannar Sakhi här ett tag då - med Dolce hemma. Får se hur det går!


Just nu

har vi Sakhi hemma igen. Jag lämnade Dolce för några timmar sen och peppar, peppar.... det är fortfarande lugnt hos oss. Sakhi kommer nog mest troligt stanna över natten innan han får åka tillbaka till min mamma imorgon. Jag vet dock inte om jag vill ha kvar både Sakhi, Dolce och Jivara samtidigt men det får bli en senare fråga. Jag har inte tänkt stressa hem Sakhi utan väljer att ta det väldigt lugnt och försiktigt.

Magnus och Matildha

Självklart ska ni komma o titta på katterna, det vet ni väl!   Förhoppningsvis har vi fått hem Sakhi för gott då men frågan är hur länge Dolce är kvar hos oss. Jag har precis annonserat ut henne (lokalt till att börja med). Ring när du kommer hem igen.

Dolce är busig som vanligt, det märks ju verkligen att hon är kattunge och vi får anstränga oss lite extra för hon har ju bara oss att busa med. Ja, Jivara och Marussia finns ju också förstås. Dolce har börjat sova i sängen igen, min säng - längst nere vid fötterna.

Jag har börjat kamma katterna varje dag. Marussia har snabbt vant sig, Dolce hoppar och skuttar och vill inte bli kammad och Jivara... ja, jag har faktiskt låtit henne vara ett tag nu. Hon gillar verkligen inte att bli kammad och det är ju det som är nackdelen när dom har bra päls som inte tovar sig, dvs man kammar inte så ofta.

Dolce måste jag ut och träna bilåkning på igen, hon som var så cool och lugn när hon åkte med brorsan Teo pep nu väldigt mycket, vid sista bilturen.

Har även beställt tid för vaccineringar av Sakhi o Marussia. Det gäller ju att komma ihåg att göra det senast 15 dagar före utställningen. Det ska verkligen bli så kul att utställningssäsongen börjar igen! Ska bli jätteintressant att höra vad dom tycker om Marussia nu, om hon får lika fina omdömen som hon fick förra gången.

Det enda som är lite tråkigt med Marussia är att hon är en lättviktare. Hennes syskon är mycket tungre. Tex Triumph (väger kanske snart 5 kg??), Smilla (Ferrari) som väger 4,8 kg och Tussan (Lamborghini) väger över 4 kg (om jag minns rätt). Vägde nyss Marussia och hon väger knappt 3,5 kg. Sakta men säkert går det uppåt för henne.


Vikter

Namn

Färg

Födelsevikt

Vikt 14 veckor

Status

Deltas Dolce

Ny 24

89 g

1 522 g

Ledig att tinga

 

     Sakhi, vikt idag:        5 724 g


Titta vilken snygging

I söndags hade jag med mig Jivara till Sakhi och denna gång fick Sakhi vara kopplad. Det gick otroligt bra och Jivara fräste bara någon gång. Sakhi är god som guld, det är inte för inte som jag kallar honom för vår solstråle.

Idag tog jag med mig Dolce och lämnade henne hos min mamma medan jag tog hem Sakhi för ett par timmar. Direkt när jag kom hem med buren ropade jag på Jivara/Marussia och jag väntade mig nästan en fräsning från Jivara men icke, hon var så duktig så!  När vi släppte ut Sakhi nosade katterna på varandra och Jivara la hennes tass på Sakhis huvud. Allt för att påminna om att det är minsann hon som är boss.  Vi vallade honom på nedre plan innan vi till slut tog bort kopplet. Enda anledningen att han hade kopplet på sig var för att han inte skulle springa direkt fram till Jivara.

Jivara låg på soffans ryggstöd så hon kunde hålla koll på Sakhi, hon fick byta riktning ett par ggr men låg nöjd där, tom gäspade och blundade ett tag. Sakhi var nog hemma runt 3 timmar innan vi till slut klippte klorna och vägde honom.

Titta så fin och maffig han är nu, bara att hålla tummarna att han inte fäller all päls ännu. Snart är det ju dags för utställningen på hemmaplan.Jivara, Marussia o Dolce

Så här fint satt Jivara en dag och väntade på att få gå ut. Självklart fick hon det ett tag senare. Våra katter är otroligt duktiga på att inte sitta och ropa vid dörren utan dom väntar tålmodigt istället. När vi tar fram selen så o sätter på blir dom ivriga och går direkt till dörren. Jivara ÄLSKAR verkligen att få gå ut.Idag var vi tillbaka till Sakhi - glömde tyvärr kameran- men han är så snäll och fin. Nu kammade jag honom före jag satte på selen och släppte ut Jivara. Sen har jag gått omkring med Sakhhi i koppel inne. Han sätter sig ner och väntar (förgäves) på att Jivara ska komma fram till honom. Ska nog prova ta hem Sakhi nästa vecka, bara för ett besök. Efter besöket hos Sakhi fick Jivara följa med när jag hämtade äldsta sonen. Väl där så visade jag såklart upp Jivara och hon fick så många fina komplimanger. Frun i huset tyckte att Jivara skulle flytta dit, men nja... vi höll inte riktigt med om det. 

Marussia och Dolce umgås ganska mycket. Ofta springer Dolce och jagar Marussia. Det har även hänt ett par gånger att Dolce kommer till Marussia och försöker smutta.


Vi har ju tagit några kort på Dolce, inför annonseringen. Här är ett kort när jag leker med vippan för att få henne att titta upp lite snyggt - och vem kommer då om inte Marussia, som också vill busa.

Äntligen

så har jag/vi fotat vår lilla stumpa, dvs Dolce. Jag har skjutit och skjutit på det hela för hon är ju så charmig och söt.  Eg vill jag behålla henne här men för hennes skull kommer jag annonsera ut henne. Hon mår nog bäst av att få vara ensamkatt, ev med en katt till i hushållet, men helst ensamkatt.

Hon blir redan 14 veckor imorgon, ofattbart så fort tiden ändå går.

Jag fick samtal från Gabbanas familj. Han verkar trivas hur bra som helst där och han har sover gärna i deras bastu, på nätterna. Han har även hunnit med att byta namn, han kallas numera för Teo.

Snart far jag för 3:e besöket med Jivara/Sakhi. Förra gången hade jag Sakhi kopplad och det gick väldigt bra. Vår underbara, snälla klumpeduns - dvs Sakhi. Han vet inte HUR han ska göra för att få nosa på Jivara och bli hennes kompis igen. Ska nog ta med kameran idag igen. Förra gången satte jag ner buren och efter att ha pratat länge och väl med Jivara (som inte svarade) så la han sig i sin egen korg (mittemot) och väntade in henne.

När jag öppnar Jivaras burdörr ville Sakhi direkt tränga sig fram och in i hennes bur. Enda fräset och morrandet kom på slutet, strax innan vi skulle fara. Jag höll Jivara i famnen och Sakhi hoppade nästan upp i mitt knä. Underbara gosiga Sakhi.....

Jag kommer lägga upp några bilder senare idag men nu ska jag fara iväg med Jivara.

Besök hos S*Frostuddens

Karin har verkligen underbara katter, slappa, sociala o helt, helt  underbara!. Den som "tämjer" alla katter är deras dotter Signe.  Här kommer några bilder på Signe samt katterna hos Karin.

Signe med Wesell


Signe med nytillskottet, guldklimpen Dakiri.


En till bild på Dakiri.


En bild på Sia.


Slutligen en bild på Tiffany, som för tillfället bor hos Karin med familj. Det är Sussie som rår om Tiffany. Tiffany var lite trött och inte så samarbetsvillig just när jag fotade, men ni får ett hum om hur fin hon är ändå hoppas jag.Gabbana flyttar

Här kommer några kort från tågresan med Gabbana. I början var han lite ovan alla ljud men han vande sig snabbt. Här är ett kort, taget i början på resan.Här kommer några kort när vi hade åkt ett tag. Jag och Carina hade sällskap i kupén av en tjej som skulle ha haft sin katt med sig. Undrar hur mycket skavsår hon hade i öronen, för hon steg också av i Boden. 


Bearbetar kort

men ska snart fara på träning, som är ett par timmar. Försöker lägga ut korten senare idag/ikväll.

Jivara o Sakhi

Har nyss kommit från mamma och Sakhi, med Jivara. Jag gissade att det inte skulle gå så lätt första gången så jag hade Jivara i sele/koppel. Tur det eftersom Sakhi direkt skulle fram och nosa på Jivara.

Det gick inte så bra som jag hade hoppats, tyvärr, men å andra sidan har ju Jivara i färskt minne att hon spöade upp Sakhi och att han tom flyttade från oss. Men jag ska ha hem Sakhi igen, det bara är så. Det kommer bli täta besök hos mamma o Sakhi och så får Jivara sakta vänja sig vid Jivara igen.  Det kommer gå bra, även om det tar lite tid.

Sakhi skulle som sagt direkt fram och hälsa och det är ju hemma hos honom så det är inte så konstigt att han är lugnare än Jivara.
Tittar just nu på busiga Dolce som skuttar omkring och roar sig själv.   Jag måste försöka ta kort på henne och annonsera ut henne, men det får bli imorgon. Snart är dagsljuset borta - ell rättare sagt, jag har för mycket att göra innan jag ska fara på träning med ena sonen. Då kommer jag även lägga upp 13-veckorsbilder på henne också, vår underbara lilla studsboll.

Gabbana

Igår for jag och Carina (tack för en jättetrevlig dag!) med Gabbana till Boden. Han var så duktig, han sa inte ett dugg under resan, vare sig bilresan eller tågresan. Att åka tåg var lite skrämmande i början med alla nya ljud men han vande sig hyfsat snabbt. Vi satt i en djurkupé och kunde stänga dörren och det var helt suveränt.

Jag har tagit en hel del kort men eftersom jag har värk idag så blir det en annan dag som dom läggs upp.

Karin mötte oss på stationen och vi for hem till henne. TACK Karin för allt!! Du är en underbar vän.  Nu vet jag och Carina vad som saknas för att få så otroligt slappa och underbara katter som du har - det behövs en Signe till det.

Det var verkligen jobbigt att lämna över Gabbana till sin nya familj men jag vet att han kommer få det så bra där. Jag fick en kort rapport imorse att allt hade gått bra i natt och att han var så busig nu på morgonen, precis som det ska vara mao.

Jag fick det mest otroligt gulliga sms av Matilda igår, tack för att du tänkte på mig!  

Sista kvällen med Gabbana

och det känns lite konstigt, precis som det alltid brukar kännas innan en kattunge flyttar. Nya familjen väntar ivrigt på att han ska komma och själv vill jag bara dra ut på tiden.

Idag har han blivit badad, för första gången. Det är en viss skillnad mot att bara bli blöt i handfatet. Han tyckte inte det var så kul men när vi sköljde av schampoot så var han tyst och stilla. Att bada är inte ett måste men det är ju bra om kattungarna är van vid vatten, det underlättar.

Lars borstade även tänderna på honom lite lätt och ja, det gick så där. I början handlar det ju om bara en kort stund, som man sen förlänger och så småningom kan man sätta på speciell tandkräm.

Imorgon blir det tidigt upp för mig, redan kl 5 ska jag gå upp. Detta för att hinna med tåget som går tidigt, tidigt på morgonen. Jag får trevligt nog sällskap av Carina och tiden kommer säkert gå fort tills vi är framme! 

Så här liten var Gabbana när han föddes


och så här stor och fin är han vid 11 veckor.

Slutbesiktat

Idag fick D&G åka en lite längre biltur än dom är van vid. Dels hade jag ett snabbt ärende inne i stan och dels tar det lite tid att åka till veterinären.

Jag fick sällskap av Carina, som kom för att gosa lite med kullen också. Veterinären började med att titta på Dolce, som fick dropp i ögat. Veterinären kunde sen konstatera att Dolce inte hade något sår på hornhinnan. Både veterinär och Carina tyckte dessutom att Dolces öga hade blivit bättre, själv blir man lätt hemmablind, så det var ju roligt att höra. Vänster öra hänger ju fortfarande kvar, i samma ställning. Veterinären trodde inte att det skulle bli något problem med vänster öga men skrev ändå att Dolce inte bör gå i avel, precis vad jag också tycker. Efter att ha klämt lite mera på Dolce (o återigen konstaterat att hon har ett bra hjärta o bra muskulatur) så fick Dolce andra vacc.sprutan och även chipmärkningen.

Carina höll snällt nog Dolce medan det var Gabbanas tur. Veterinären fingrade Gabbana lite i baken och allt kändes bra. Även han har bra muskulatur o bra hjärta. Sen var det dags för Gabbana att få dom två sprutorna.

Att få sprutorna, i synnerhet, mikrochipet, var ingen höjdare tydligen då båda pep lite.

Imorgon ska vi till Sakhi igen, så han ska få säga hejdå till Gabbana. Ska även passa på att klippa Sakhis klor.

Tidigt fredagmorgon tar jag och Carina tåget till Boden, där Karin är snäll nog och möter oss. Efter ett tag kommer Gabbanas nya familj och hämtar honom och jag förstår att dom längtar!! Fast det var snudd på att jag skulle få ringa återbud för Carina blev väldigt förtjust i Gabbana också. 

Beskyddande tass

Jivara känner säkert på sig att Gabbana flyttar på fredag för ikväll lockade hon på ungarna, kom upp i soffan och diade dom tills dom var så här slut och pömsiga. Jivara är verkligen en helt underbar kattmamma som verkligen tar hand om sina ungar. Denna kull har hon följt efter mycket mer än vanligt, har ungarna varit på toa har hon varit där och kollat dom etc. Även fast dom var vilda 11-veckors kattungar. 

Titta så beskyddande lillebror Gabbana är mot Dolce, visst ser ni tassen? 


Marussia

är ju våran högt älskade "galning", "flis-lisa", "Kanel-Bullen" etc. Hon är verkligen helt underbar denna lilla tjej. Hon väger inte så mycket - om man jämför med kullsyskonen - men hon är inte desto mindre värd sin vikt i guld.

När jag beställde kattungepaket råkade dom skicka 3 set och varje set innehåller ett litet hus som jag öppnade och lät ungarna ha ett. Jivara har ju inte gått in i huset (vad jag har sett) men Marussia var snabbt framme, och tuggade - sin vana trogen!! 

 


Precis efter denna bild spottade hon ut en kartongbit.


Jag har inte hunnit fånga Gabbana på foto när han har varit inne i huset men däremot fick jag två bilder på Dolce.

Vikt vid 12 veckor, D&G

Namn

Färg

Födelsevikt

Vikt 12 veckor

Status

Deltas Dolce

Ny 24

89 g

1 275 g

Ledig att tinga

Deltas Gabbana

N 09 23

118 g

1 742 g

Tingad


12 veckor

Idag är Fashionkullen 12 veckor gamla. Min vana trogen har jag (försökt) ta profilbilder på vecka 12. Jag kan inte förstå hur två små kattungar kan vara så jobbiga att fota!! Tror baske mig Bilkullen, med sina 5 ungar, var lättare.

Dolce har blivit duktig på att lystra till sitt namn och likaså Gabbana - men det är klart, det gäller ju bara när dom själv vill lyssna. Om jag ropar att det är mat så kommer alltid Marussia först, sen sladdar Gabbana in, sen brukar det vara jämnt vem som kommer sedan, antingen Jivara ell Dolce.

Gabbana gillar verkligen mat - och även Dolce, men han är snäppet värre. Tyvärr har båda två varit dåliga på att äta torrfoder men sen jag började med att ha en skål med torrfoder i vardagsrummet har det blivit lite bättre. Självklart går även Jivara och Marussia dit men det gör ingenting.

Idag har jag städat, sorterat och slängt massa papper. Dolce & Gabbana har verkligen varit hjälpsamma och kastat sig i kartongen (där allt skräp hamnade) för att kunna förstöra skräpet lite till.

Jag har bearbetat många bilder idag o kommer lägga ut dom allteftersom. Men nu till 12-veckorbilderna.


Båda två tröttnade dock på att stirra rakt fram och inte in i kameran. Carina, har du sett vilka fina tofsar dom har!  En bonusbild på Dolce, bara för att hon är så charmig och hopplös ibland!

Om oss

Jag har alltid älskat katter och har haft några huskatter. I början av 1989 hämtade vi hem vår första raskatt, en Brittisk korthårshona som var svart och hette S*Beverly Hills Miss Maggie May. Juli 1990 fick hon sin första kull, där behöll vi en hane, S*Deltas Blue Athos. Men tyvärr visade det sig att äldsta sonen hade fått kattallergi så vi fick placera om båda katterna.

 

 

Åren gick och sonens allergi försvann, så till slut kunde vi äntligen i mars 2007 hämta hem vår första sibir, S*Busungarnas Valrhona Jivara.

 

Januari 2008 föddes Jivaras första kull och ur den kullen har vi valt att behålla Sakhi. Februari 2009 föddes Jivaras andra kull och ur den valde vi att behålla Marussia. I Jivaras tredje och sista kull, december 2009, valde vi att behålla en kattunge som fick en nerv i kläm i samband med förlossningen (= halvsidig ansiktsförlamning), nämligen charmtrollet Dolce

 

Jivara fick flytta till min mamma och där har hon fått det otroligt bra, bortskämd men framför allt har hon blivit ensamkatt, som hon behöver vara. Tyvärr gick Jivara bort 2018, pga av en propp i ryggen.

 

2012 föddes vår nya avelshona, en blåguld tjej, som heter S*Frostuddens Ella Fitzgerald. En mycket  efterlängtad tjej, som tar alla med storm. 

Numera är alla våra katter, som bor hos oss kastrerade.

September 2019 kom min nya avelshane hem. Det är en hane från SE*Sessan's och jag samäger honom med Karins uppfödare. Han heter SE*Sessan's Lince to kill, kallades Bond hos uppfödaren men har nu bytt namn till Harry.

 

Det var lite om våra katter som vi har haft och har. Vi bor i Sävar och familjen består förutom mig själv av min man samt våra två söner.


           
 

Om du klickar här så hittar du två bilder på vårt hus, det kan göra att det blir lite lättare att hitta hit.

 

Vägbeskrivning om man kommer från Umeå-hållet: följ E4:an norrut, sväng av vid allra första infarten till Sävar. Sen svänger du första avtagsvägen till vänster och under E4:an, sen första avtagsvägen till höger (dvs sväng in till södra Sävar). Ni är nu på Generalsvägen. Här följer ni vägen och tar första avtagsvägen till vänster. Kör uppför den lilla backen och sväng vänster igen. Vi bor på Violvägen 9 högst upp i innerkvarteret, i ett vitt mexitegel-hus med gråa detaljer. Vi har ett dubbelgarage som är grått med vita detaljer.

 

Vägbeskrivning om man kommer från Skellefteå-hållet: följ E4:an till Umeå, sväng av höger vid andra (södra) infarten till Sävar. Kör rakt fram i fyrvägskorsningen och ta sen första vägen till vänster. Kör uppför den lilla backen och sväng vänster igen. Vi bor på Violvägen 9 högst upp i innerkvarteret, i ett vitt mexitegel-hus med gråa detaljer. Vi har ett dubbelgarage som är grått med vita detaljer.

 

Ni kan kontakta mig antingen på telefon (090-52106, eller 070-831 87 31) eller via mail, deltaskatter@gmail.com. Välkomna!


 

Fy spray

Idag är första gången jag har behövt använda fy spray. Inte illa med tanke på att dom är 11 veckor ändå. Gabbana är - precis som dom flesta andra kattungarna - väldigt förtjust i en blomma som står i ett fönster. Eg kan jag inte förstå varför just den blomman är så fascinerande. Nu sprutade jag en gång på blomman och satte sen Gabbana på fönsterbrädan. Fy spray luktar ganska intensivt i början för att se avta, ja för oss människor vill säga. Katter känner av lukten länge, länge.

Gabbana stod ett bra tag på fönsterbrädan innan han snabbt försvann därifrån. Få se när han är där nästa gång. Bugatti var som tokig i den blomman!

Bilder, 11 veckor

Det tog lite längre tid än jag hade tänkt mig men här är i alla fall några bilder på våra små pälsklingar.

Som bonus för att jag inte har hunnit bearbeta korten (medan jag inte kunde föra över till datorn) kommer här en liten bildbomb. Först på Dolce, som ju är äldst. Vi ser inte så mycket av hennes skada, det syns mest på vänster öra som hänger ner lite grann. Dolce charmar nog ALLA som träffar henne.


Sen har vi ju då charmören Gabbana. Han är så mysig och rolig! Igårkväll när jag gick i säng tog jag med mig D&G till sovrummet, där dom lekte ett bra tag. Jag hörde att Gabbana morrade åt något men var för trött för att se vad det var han hade hittat. Han är sååå mysig denna kille, inte så mycket för att sova i famnen då det blir för varmt, men en helt underbar vacker katt som tyvärr kommer lite i skymundan av Dolce. Bara för att visa att han minsann kan se arg/bister ut börjar jag med en sån bild.


Några kullbilder, den första har mer fokus på Dolce, men jag tycker den är så fin så den får vara med ändå.

Vikter, 11 veckor D&G

Namn

Färg

Födelsevikt

Vikt 11 veckor

Status

Deltas Dolce

Ny 24

89 g

1 131 g

Ledig att tinga

Deltas Gabbana

N 09 23

118 g

1 567 g

TingadJag har även fått besked om att Smilla (Ferrari) vid senaste vägningen vägde ca 4,5 kg. Att Tussan (Lamborghini) vägde 4,1 kg på 1årsdagen och sist jag träffade Triumph (4 månader sen) vägde han 4.9 kg. Marussia verkar vara den enda lättviktaren i kullen.  Jag kan inte riktigt förstå att Marussia väger så lite (ca 3,4 kg) för vi har ändå torrfoder (kitten) framme hela tiden. Jag har inget emot att dom stora tjejerna (Jivara o Marussia) äter av det, för dom behöver verkligen gå upp i vikt.

Bilderna kommer efter jag har bearbetat bilderna.

11-veckors bilder

kommer senare ikväll. Först ska jag och yngsta sonen på träning.

Idag har jag o äldsta sonen hälsat på min mamma och Sakhi. Vi hade med oss Marussia och självklart D&G. D&G fick inviga Gabbanas nya bur och jag hade dom i framsätet, Marussia fick åka bak och det var inte så trevligt tyckte hon.

Efter ett kort stopp bytte vi så Marussia fick sitta fram och ungarna bak. Då var Marussia tyst men inte Gabbana. 

Väl hos mamma o Sakhi var det väldigt mycket sniffande och undersökande. Dolce klättrade en hel del och Gabbana lekte med några leksaker. Sakhi var lite avvaktande, jag undrar om han kopplar ihop ungarna med stryk.....

Fram tills ungarna flyttar tar jag med mig dom (o förhoppningsvis också Marussia) varje gång jag hälsar på mamma och Sakhi.

Nästa fredag flyttar Gabbana, känns rätt jobbigt faktiskt.  Sakhi kommer få stanna kvar ett tag efter att sista kattungen har flyttat, så jag verkligen kan vara hemma och kolla in Jivara och Sakhi. Dolce har jag för tillfället intressenter på. Vi får se vad det blir.

Träffade på en bekant på väg hem och jag visade katterna. Behöver jag ens tala om att ungarna sov!   Direkt vi kom hem kom Jivara fram och började dia sina små ungar, varpå Gabbana direkt började låta som värsta V8-motor.

Nu ska vi snart skynda oss iväg men jag bearbetar bilderna så fort jag kan efter att jag ätit middag.

RSS 2.0