Animekullen fyller 1 år idag

Hipp hipp hurra för Animekullen som fyller 1 år idag. Så otroligt fort detta år har gått, det känns som om det var bara förra månaden Queen lurade mig o foderhussepappa med att tro att förlossningen hade startat. 

Efter att ha varit där ett bra tag for jag hem o nästa gång foderhussepappa ringde så gick det fort. Tur att vi dels bor bara kort bit ifrån varandra o att det var tidigt på morgonen så det gick fort o enkelt att köra in till dom. 

Väl framme så tog det inte lång stund innan 4 ungar hade fötts, två av varje kön. Det lite lustiga är att alla 4 kattungarna hamnade hos allergiker. O det går bra, det är klart att ibland kan en del känna av sin katt men för andra har dom inte alls känt av något alls. 
 
Först kom Winry Rockbell,  som nu kallas för Cleo. Cleo tillhör serien Fullmetal Alchemist.
 
Cleo bor hos ett ungt par, o är n 23. Dvs svarttigré. Cleo bodde kvar lite längre än 14 veckor, då jag inte hade riktigt hittat rätt familj till henne. Men så kom rätt par o det blev så bra.  
 
 
Tanjiro Kamado,  som kallas för Tanjiro, var störst o tyngst i kullen. Tanjiro tillhör serien Demon Slayer/Kimetsu no Yaiba.
 
Han flyttade till en tonårsfamilj. Tanjiro är n, dvs svart. Precis som sin vackra pappa o vackra halvbror, Atticus. 
 
Natsu Dragneel,   kallas för Natsu och tillhör serien Fairy Tail. 
 
Natsu var kullens energiknippe! Han har ett väldigt vackert mönster, o är n 22, dvs svarttabby. Natsu flyttade till en tonårsfamilj o har fått en storebror i sin halvbror, som kallas för Atticus. Dvs Natsu o Atticus har samma pappa. 

Precis som Tanjiro är Atticus också svart (n) o ser ut som sin pappa, som kallas för Dante. Atticus är köpt av annan uppfödare i stan. 
 
Atticus o Natsu har ett eget instagramkonto, som heter Natticus_siberiancats.  
 
Sist ut var Marin Kitagawa  - som är kvar i katteriet. Marin tillhör serien Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru/My Dress-Up Darling.
 
Hon är så lik sin farfars farfarsmor, Marussia, till sättet.  Hon är n 24, dvs svartspotted. 
 
Både Marin, Natsu o Atticus har varit på utställning. I maj var det på hemmaplan, med min kattklubb, BJK. Det var så roligt att då kom Tanjiros matte förbi o sen kom även "farmor" Karin (dvs pappa Dantes matte) förbi. Nu fick Karin träffa både Natsus, Atticus o även Tanjiros mattar o även se Atticus oxå.  
 
Här är några kullbilder från gängets uppväxt hos foderhussepappa. 
 
Grattis!!