Fortfarande lugnt

I dessa tider händer tyvärr inte så mkt. Musikkullens kattungar växer och frodas och båda tjejerna fick varsin storebror som de gärna retas med. O storebröderna har nog gett upp inför de envetna tjejerna, Sonya o Siri. 
 
 
Vad gäller våra katter händer inte så mkt där heller. De följer Corona-restriktionerna ang att vara i kattgården. En in, en ut. 
 
En kullbild som Maria Westling tog när jag och Carina tog dit kullen. 
Siri (Higher love), Sonya (Burning love), Snickers (It must have been love) o Baloo (Love hurts).
 

Fler bilder

Musikkullen har ju flyttat för ett tag sen till sina nya hem och planer finns, men det blir förhoppningsvis först till hösten. O tyvärr är alla utställningar inställda (såklart ett klokt o riktigt beslut, men ändå tråkigt). Idag såg jag att WW (som skulle vara i Milano i okt) oxå är inställd.

Allt är mao lugnt och stilla här, det finns inga nya kattungebilder att visa upp. Så jag lägger upp lite skämtbilder istället.
 
Apropå att jobba hemifrån, det är ganska ofta man har sällskap nu för tiden. Alla katterna vill gärna vara med o lyssna när det är föreläsning, skypas etc.
 
 
Detta är så mkt Sakhi, han har ett otroligt bra luktsinne. Om vi tex tar fram frysta räkor så känner han (trots att dom är frysta) lukten.
 
 
O självklart vill dom vara med lite här o där.

 
 
Oavsett om jag går först i säng ell sist så väntar Sakhi alltid på mig. Ibland har han så bråttom till sovrummet att jag nästan snubblar över honom.

O lite andra bilder som känns igen....
 
 

RSS 2.0