Bugatti

söker ett kärleksfullt hem, gärna med barn som har tid att busa mycket med henne. Hör av er till mig på antingen mail: gunilla.falk@savar.se ell på telefon: 070-831 87 31.Kortet på Bugatti har Linda tagit.

Imorgon

far jag upp till Luleå där jag först hälsar på Triumph (våg ska packas med) ett tag innan vi åker till Boden för att se kattungarna efter Sakhi och Tova. Där blir vi ett par timmar, om nu du bara orkar med oss Karin.

Ska bli så kul att få se Triumph igen, även om det bara är en dryg vecka sist.

Idag badade jag 3 av 4 katter och det räckte. Får se om jag hinner ta Jivara på söndag. Testade borsta tänderna på Sakhi (första gången) och det gick otroligt bra! Får se vad vår "gumsa" kommer säga om det hela..... 

Nu har jag anmält Sakhi och Marussia till Cool Cats utställning (sista helgen i aug). Hoppas dom kommer med, det är ju bra att få träna. Men det blir lite för mycket för mig med 3 katter så Jivara får då stanna hemma och ha det lugnt.

Busigt

Imorgon ska jag tvätta alla katterna, mest för att vänja Sakhi o Jivara inför Sundsvalls-utställningen och för att fortsätta vänja Marussia och Bugatti vid att bli blöt.

Men det går bra med dom två sista. Marussia duschade lite lätt med äldsta sonen i går och idag, när jag snabbtvättade håret (över badkaret) så hoppade hon upp på min rygg och satt där. Bugatti satt i badkaret, en liten bit ifrån vattnet.

Sakhi och Bugatti busar som bara den. Hon är lite väl busig den tjejen och Sakhi kan inte motstå det. Så dom springer, hoppar och far och vi får ibland säga till Sakhi att han ska vara fin och försiktig. Ofta så tvättar Sakhi Bugatti, när hon ligger på rygg men ibland så blir det allvar av leken.

Inga nya kort då jag har varit upptagen idag, har bla varit ute med kattungarna i bilen. Imorgon tror jag att vi far och hälsar på min mamma, som också bor här i Sävar.

Tjejerna vill gärna busa med oss i sängen men sen försvinner dom någon annanstans. Igår blev jag glad för då kom Sakhi själv upp i sängen, första gången på flera veckor. Det är så mysigt att ha honom nära. 

Kullbild 13 veckor

Den här bilden tog jag på måndagmorgonen, samma dag som Lamborghini flyttade.Buggatti ligger överst, på Marussia och i korgen ligger Lamborghini.

Lamborghinis flytt gick bara bra. Hon pep kanske 2 mil innan hon la sig ner och sov sen hela resan. När vi kom fram till Åsele och nya stället gick hon ut från transportburen och vandrade omkring i huset. Vi visade henne självklart toalådan och hon började ganska snabbt busa med tjejerna. När jag for därifrån så hade hon sovit ett litet tag innan det var dags för mera bus.

Även om det är otroligt jobbigt att lämna ifrån sig kattungarna så känns det bra att dom har kommit till rätt hem. Jag vet att jag har stora krav på mina kattungeköpare men det ska verkligen stämma med katten (och med mig). 

Igår var jag och Carina till Kåge, där vi först hälsade på hos Lena, där vi träffade hennes charmiga katter och fikade. Efter ett tag for vi vidare till Anna-Lena, beundrade hennes katter och åt otroligt gott innan vi till slut hamnade hos Sussie och såg hennes fina katter.. Tack alla för en otrolligt trevlig dag!

Vikten vid 13 veckor

Namn

Färg

Födelsevikt

Nuvarande vikt

Status
13 veckor


Deltas Marussia

N 09 23

104 g

1 616 g

Söker fodervärd

Deltas Bugatti

N 23

117 g

1 585 g


Deltas Lamborghini

N 09 23

92 g

1 642 g

Tingad


Kullen är 13 veckor

nu men jag har inte haft tid att fota då jag har varit borta hela dagen idag. Har ganska nyss kommit hem efter lite trevligheter och imorgon börjar vi om igen. 

Lamborghinis nya mattar var och hälsade på och nu är det inte länge kvar innan Lambo flyttar (på måndag).

En kort biltur har tjejerna fått idag och dom pep tydligen ingenting. Vi försöker att köra åtminstone varannan dag, även om det bara blir en kortare åktur.

Vi tränar lite med selen, både inomhus men även med att ta ut dom en och en. Det funkar så där, det är nog en ovan känsla ändå att ha på sig selen ute (inne funkar det väldigt bra) och dessutom att känna gräs/grus under tassarna.

Kort uppdatering

Bugatti har nu övertagit Ferraris roll att sitta framför tv:n. Bugatti satt och försökte fånga Ferrari-bilar och det som är så kul är att man ser att hon följer bilen med blicken. När hon sätter tassen på tv:n så hamnar den på bilen. 

Igår var jag ute med Lamborghini ett litet tag i sele o koppel. Det gick väl ganska OK men visst ska man ha en ängels tålamod i början, för fort går det inte och helst vill dom bara trassla in sig.

Sakhi mår bra, är lite hungrig rätt ofta och just nu får han äta så han kommer tillbaka till sin vikt. Han har ju gått ner sig lite grann och det syns tydligt på honom. Jivara nosade bara lite på honom igår när vi släppte ut honom efter badet.

Marussia och Sakhi kommer väldigt bra överens, hon går gärna och lägger sig hos storebror och det är så mysigt att se dom. Det är klart, han lägger fortfarande tassen över dom - så dom inte ska kunna rymma - när han tvättar dom men han är ändå så snäll och gullig.

Jag har redan fått många bilder på både Smilla (Ferrari) och Triumph. Att dom har det bra är hur tydligt som helst! Tack igen för alla bilder, jag uppskattar det verkligen!!!

Imorgon fyller yngsta sonen år, tänk så fort tiden alltid går. Tycker att det var nyss han var nyfödd men så är det ju inte längre. Jag ska försöka hinna fota den lilla kull som är kvar imorgon. Måste ju få ett till kullkort innan Lamborghini flyttar på måndag.

Sakhi och kattungarna

Igår när jag kom hem med en groggy Sakhi (usch så hemskt det kändes se honom så borta) så kom Jivara direkt fram och nosade genom gallret. Kattungarna kom också fram men när dom kände blodlukten så reste dom ragg och ställde sig på sidan.

Redan igårkväll så var Sakhi pigg men han fick stanna kvar i tvättstugan över natten och ska snart få komma ut, vi ska bara bada honom först. Direkt när vi öppnade buren i tvättstugan reste han sig och vinglade till ena sandlådan, där han satte sig och kissade en stor pöl. Tyvärr var han ju för borta för att orka gräva en grop först så kisset har ju kommit lite överallt.....

Imorse fick han lite mat och åt ivrigt upp det så han mår bara bra!

Kattungarna som är kvar har bestämt sig för att busa extra mycket. Dom är verkligen helt galna, far och springer överallt, slår omkull saker, sprider ut papper (som låg på köksbordet) etc. Det känns som om dom ska busa så att vi ska tro att det är 5 kattungar kvar, trots att 2 har flyttat!! 

Jag har fått en rapport från Linnea och Ferrari - som byter namn till Smilla. Natten har gått bra, lite enstaka pip bara.Nu har jag även fått rapport från Triumph om att även hans natt har gått bra. Jag har fått foton från både Smilla och Triumph så kort kommer att komma någon gång snart, bara jag hinner.

Även om jag vet att det går bra när kattungarna flyttar så vill jag gärna veta hur första kvällen/natten har varit för dom. Det är ju ändå en stor omställning och för Triumph blev det först en lång bilresa (han är inte så förtjust ännu i att åka bil), nya lukter och sen ny lång bilresa och ännu ett nytt ställe med nya lukter.  Jag var dock inte så orolig direkt för Smilla är en framåt tjej och Triumph är en cool kille.


Sakhi, Ferrari o Triumph

Idag händer det saker. Dels har Sakhi kastreras (ska snart få hämta honom) och idag har Triumph följt med Ferrari hem till Robertsfors. Triumphs nya ägarna fick på så sätt lite kortare väg.

Det kändes mycket jobbigare att leverera kattungarna hos sina nya ägare än när dom for från oss (som vi gjorde m Vänskapskullen) men det är också väldigt trevligt att se var katterna kommer bo.

Triumph kommer jag snart träffa igen då jag åker upp till Luleå o hälsar på honom ett tag innan vi sen fortsätter till Boden och hälsar på Sakhis andra kull, den med Tova.

Båda katterna lekte fint tillsammans idag och Ferrari gick ganska snabbt runt och nosade in sitt nya hem. Triumph kom en bit efter. Linnea har virkat dom mest söta småmöss o jag har bett henne virka några åt mig. Jag kommer lägga upp en bild här sen.

Triumph är så cool katt, men lite lugn. Hans favoriter är äta och sova, sen kommer gosa. Han gillar verkligen att man sätter leksaken precis bredvid honom medan det är full fart på Ferrari - som förresten snart kommer få ett nytt namn. Ferrari hoppar och skuttar och när hon lägger sig på lur så vek hon även ner öronen lite. Hur charmigt som helst! Hon kommer nog bli en bra jägare. Emma har lovat få igång Triumph ännu mera (han kan när han vill) och det blir kul att se.

Jag hade så mycket bagage med mig, bla kameran. När jag ska ta fram kameran så kom jag på att jag  hade ju minneskortet hemma!! Tur att både Linnea och Emma har tagit kort, som ni får skicka till mig sen.

Sista kullbildenFrån vänster till höger så är det: Ferrari, Bugatti, Marussia, Triumph och Lamborghini.

Sista kullbilden tog vi idag och dom var väldigt trötta efter att ha varit hos veterinären för slutbesiktning och få både chipmärkningen (som ingen uppskattade) och sista vacc.sprutan. Innan vi var hemma så hade dom däckat och sov mer ell mindre ända till kl 23. Som vanligt var Triumph så trött, det är helt otroligt att han lyckades hålla ögonen öppna här!

Dessa 12 veckor har verkligen gått otroligt fort. Svårt tänka sig att dom redan är flyttklara.Helst skulle jag vilja behålla dom ett par veckor till.

Ferrari kommer att flytta till ett ungt par i Robertsfors, där hon nog kommer skämmas bort ordentligt! Ett alldeles nytt klätterträd väntar på henne.

Lamborghini flyttar till Åsele och kommer få väldigt kul ihop med 2 tjejer. Det är bra att busiga Lamborghini hamnar hos en barnfamilj. Även hon kommer nog skämmas bort ordentligt! Lamborghini kommer flytta först nästa måndag så henne får vi njuta av ett tag till.
Triumph flyttar till Luleå. Även han hamnar hos ett ungt par och kommer skämmas bort ordentligt. Jag vet att matte redan har sytt lite saker åt honom.

Som vanligt är det otroligt blandade känslor när ungarna börjar flytta. Det som verkligen tröstar mig är att dom kommer få väldigt bra hem!


Vikten vid drygt 12 veckor

Namn

Färg

Födelsevikt

Nuvarande vikt

Status
drygt 12 veckor


Deltas Marussia

N 09 23

104 g

1 534 g

Söker fodervärd

Deltas Bugatti

N 23

117 g

1 526 g


Deltas Ferrari

N 23

116 g

1 510 g

Tingad

Deltas Triumph

N 09

111 g

1 963 g

Tingad

Deltas Lamborghini

N 09 23

92 g

1 598 g

Tingad


Lamborghini


är såld. Här kommer bilder på busiga Lamborghini.
Den enstaka bilden på Lamborghini, som Linda fotade, har jag inte kunnat välja ut ännu, men det kommer i efterhand.

Lamborghini, 12 veckor


Triumph, 12 veckor


Ferrari, 12 veckor


Bugatti, 12 veckor


Marussia, 12 veckor

Precis som med förra kullen har jag valt att ta profilbilder, men återigen denna kull är mycket mer livlig än förra o ville inte sitta stilla.


Kullen är 12 veckor

men det dröjer ev ända till måndag innan ni får se bilder. Jag är upptagen hela helgen, har varit borta 11 timmar idag och blir nog något liknande imorgon.

Lamborghini

är reserverad en vecka.

Bilder

Här kommer några bilder, huller om buller. En del är nya, andra är gamla.

En dag såg jag Bugatti sitta på ena klösträdet (med en sovande Jivara ovanför) och stirra in i bokhyllan och inte ville hon vända bort blicken heller, undrar om hon såg sig själv i spegel-glaset.


Häromkvällen satt Ferrari och tittade på TV:n, väldigt inne i Martha Stewart Show. Ferrari har även suttit och tittat på Formel1-träningar/tävlingar. Hon gillar tydligen att titta på tv:n. Korten har jag medvetet ljusat upp för att ni ska få se Ferrari.


Yngsta sonen tränar simning ett par ggr/vecka och detta är vad som brukar hända när han kommer hem, med sitt klordoftande hår. Här var Jivara dock lite väl tillgiven.


Den här ögonblicksbilden tog jag sent igårkväll. Tyvärr är jag inte så duktig på att få bort bakgrunden så ni får finna er i att det är ganska ljust.Vi fick nämligen hämta hem Sakhi igår. Han var lite nedstämd hos mormor, ville inte äta och så gick han och ylade nattetid. Han saknade nog kattungarna och självklart Jivara. Han har nu följt efter Jivara och nosar henne ivrigt i rumpan, vilket hon tillåter till en viss gräns innan hon slår till honom. Jag ska försöka få tag på en tidigare tid hos veterinären eftersom han är lite orolig även hemma. Men här äter han i alla fall och är social, som vanligt mao.

Idag har jag badat alla 5 kattungar och det gick ganska bra. Jag började med Ferrari och sen tog jag Marussia och hon spottade och fräste och morrade en del innan hon också lugnade ner sig. Bäst gick det nog för Ferrari och Lamborghini, även om Lamborghini pep en hel del. Ska försöka hinna bada kattungarna en gång till innan dom flyttar. Nu sover alla ungarna, helt slut efter den pärsen!

Ferrari är tingad

och hon hamnar hos ett väldigt trevligt, ungt par i Robertsfors, där hon kommer få ett toppenbra hem. Här kommer bilder på Ferrari från det att hon var liten och hette Alfa Romeo.

Här ser man verkligen hur fort dom växer.Tagen på bar gärning

Idag lyckades jag fota Bugatti när hon satt i krukan och Lamborghini satt på bordet och tittade på.
Jag har även tagit ut dom på en biltur, alla 5 samtidigt. Ska snart ta ut Triumph igen (som inte är alltför förtjust i det hela tyvärr) på en tur till. När vi kom hem satte jag ut den största transportburen och tog sen ut dom en och en på gräsmattan, i sele o koppel.

Alla var faktiskt väldigt duktiga, oftast ville dom bara tugga på själva kopplet. Jag kommer ihåg från förra kullen där Findus (Vinur) hoppade som en galning för att slippa selen. Att dom sen inte vill gå så långt är ju inte så konstigt, första gången ute själv. Ja, Jivara var ju självklart också ute men hon var upptagen med annat. Tyvärr inga bilder från ute idag, eftersom jag var ensam.

Marussia och Ferrari var dom som frivilligt gick längst. Marussia gick sin egen väg (som vanligt) medan Ferrari kunde hänga med lite grann.

Nu ger jag upp

och låter katterna ha fritt tillträde till övre plan. Jag var nyss däruppe och hittade 3 busfrön som tagit sig förbi grinden. Även fastän jag lyfte ner Bugatti så hann jag knappt gå upp igen förrän hon var däruppe, igen. Nu blir det nog inte så kul för äldsta sonen att få sova, han har nämligen dörren öppen så han får säkert en del besök nu på nätterna.
 
Den här veckan blir en ganska späckad vecka. Imorgon hoppas jag kunna bada i alla fall en kattunge (jag har testpersoner som kommer, bla Ferraris nya ägare - kanske skulle börja med Ferrari?). Sen ska dom ju ut och åka bil, avmaskas (sista gången), gosas ordentligt med dom ska vi ju också hinna göra för nästa måndag är det slutbesiktning o på tisdag flyttar Ferrari.

Just nu när jag skriver detta så har jag Triumph innanför linnet. Andra gången på kort tid han velat bli upplyft.

I lördags var ju Linda och fotade katterna och här kan ni få se alla bilderna. Det kommer verkligen inte bli lätt att välja några bilder. Stackars Sakhi ser så liten och smal på bilderna, tur det inte är så länge kvar innan han ska kastreras.

Igår gick jag en assisstentutbildning hos min kattklubb och det fanns katter för alla kategorier att testa bära. Jättekul var det och jag har ju gått assistent (i början av -90) men det var ju ett bra tag sen.

Igårkväll när jag kom hem efter utbildningen hamnade jag i soffan och Bugatti kom upp och la sig själv bredvid mig. Hon som har haft så mycket bus i benen börjar äntligen kunna ha lite ro att vara nära en och i famnen.

Kullbild, 11 veckor

Linda tog ju massa fina bilder igår och vi valde denna bild. Kattungarna sitter i rätt ordning för en gångs skull. Dvs det är från vänster till höger: Marussia, Bugatti, Ferrari, Triumph och Lamborghini. Visst är dom helt bedårande!


Idag lördag

har vi haft besök av Linda, med föräldrar samt den stilige Valentine. Linda var dessutom snäll nog att ta med sig en del av sin fotostudio till oss för att fota alla våra katter. Kullkort kommer imorgon och dom enstaka bilderna kommer lite senare.

Det är mycket att dra med sig och som sagt, ändå var det inte allt. Här har jag fotat Linda och Bugatti (som var väldig busig och smått galen ). Det gäller verkligen att ha ett stort tålamod när man fotar djur och barn.

Jag hämtade hem Sakhi från mormor (hittills ingen mer kissolycka). När Jivara och Valentine fick nosa på varandra fräste Jivara, när det var dags för Sakhi och Valentine fräste Valentine. Vi satte Valentine ett tag i vår stora bur och kattungarna var väldigt intresserade, liksom förstås våra stora katter.

Efter ett tag stängde vi in Jivara och Sakhi i tvättstugan medan Valentine fick gå runt. Snabbt fick han sällskap av Lamborghini som var och sniffade honom i rumpan ett bra tag. Det gick väldigt bra med alla kattungar - fast det är klart att Triumph skulle göra sig stor och farlig för Valentin, innan Triumph sakta smög sig in under soffan.
Har ni möjlighet att fota er ell era djur hos Linda så ska ni verkligen ta chansen Hon är en otroligt duktig och begåvad tjej och jag är så glad att jag har ett par kort tagna av henne, dels i höstas och nu idag. Linda kommer fota på Cool Cats utställning i slutet av augusti (i Luleå). Att hon dessutom är jättetrevlig är bara ett stort plus.

Vi har samma kamera som Linda har men det är stor skillnad på kort och kort. Linda var snäll nog att låna ut sin kamera (med vårt minneskort i) och fotostudion så nu har jag några fina bilder på Valentine. Det första har jag tagit, det andra tog Linda. Viss skillnad som sagt....Vikten vid 11 veckor

Namn

Färg

Födelsevikt

Nuvarande vikt

Status
11 veckor


Deltas Marussia

N 09 23

104 g

1 349 g


Deltas Bugatti

N 23

117 g

1 363 g


Deltas Ferrari

N 23

116 g

1 305 g

Reserverad

Deltas Triumph

N 09

111 g

1 671 g

Tingad

Deltas Lamborghini

N 09 23

92 g

1 421 gFerrari

är reserverad en vecka.

Ny leksak

Den här leksaken köpte jag för ett tag sen men det är först nu vi har börjat visa kattungarna den. Glaskopparna går att ta bort, vilket ju även rekommenderas när man har små kattungar. Tanken är att lägga lite godis/torrfoder lite här och där så får katten fundera på hur man får belöningen.

Första gången jag visade den för Sakhi o Jivara var Jivara helt ointresserad. Sakhi försökte ett tag. Nu igår när vi testade den igen så blev förstås kattungarna jätteintresserade men även Jivara.....Idag var jag o yngsta sonen och hälsade på Sakhi. Tyvärr har han kissat hos mormor 2 ggr. Gör han om det så plockar jag självklart hem honom o försöker få en tidigare tid för kastreringen. Det konstiga är att han har aldrig kissat hemma.  Han var i alla fall väldigt pratsam idag och gosesjuk, skulle bara "buffa" med huvudet och han tom tvättade min ena fot.

Podruga

från Vänskapskullen har gjort en HCM-undersökning och allt var bara bra. Grattis Podruga och Guro! Guro har ju också en egen hemsida där hon berättar mera om sina två förtjusande katter, S*Deltas Podruga och S*Miss Emmi's Alluring Alvina.

Mycket har hänt

och det började med att vackra CH Vintermarkens Amandha af Aarii kom ett par dagar tidigare än beräknat. Men det är ju så det är med honor och löpning, inte alltid säkert det går som planerat. Sakhi var lite avvaktande första kvällen men igår var det full fart och vi hörde Amandha vråla rätt mycket. Idag blev det också några parningar och även Annette och Ingegärd hann se en parning. Amandha är den mest sociala honan Sakhi har "dejtat".

Så fort vi kom in i tvättstugan så började Sakhi prata så det var inte tal om att smyga sig på Amandha. Amandha kom gärna fram till och skulle gosa och när hon gjorde det så passade Sakhi på, ibland blev det så här och det gick inte alls men lika ofta kunde Sakhi på något sätt "vrida" henne rätt.


Amandha hade också med sig en vacker present, tack än en gång! Japp, nu håller vi tummarna!!

Nu är Sakhi hos min mamma och vilar ut och där får han vara tills kastreringen, såvida det inte händer något särskilt. Vår vackra pojke......Han har verkligen haft tur med så vackra tjejer!

Till helgen får vi besök av Linda med föräldrar och framför allt Valentine!! Det ser jag verkligen fram emot! 

Idag har Triumph fått prova selen och det gick ganska bra, även om han bara ville tippa omkull på sidan. Tur han fick lite hjälp av äldsta sonen.  

Lamborghini, 10 veckorLamborghini var helt hopplös idag, det här är en typisk bild från dagens fotografering.

Triumph, 10 veckor


Ferrari, 10 veckor


Bugatti, 10 veckor


Marussia, 10 veckor

Alldeles färska bilder, tagna för en stund sen.


Tyvärr inga bilder idag heller

för Sakhis date, CH Vintermarkens Amandha af Aarii, kommer redan ikväll och jag måste tömma tvättstugan och göra lite annat smått och gott. Ni får vänta ett litet tag till på bilderna men den som väntar på något gott....   Jag lägger upp bilderna så fort jag kan.

Dom enstaka bilderna

som jag tog idag blev jag inte nöjd med så vi får ta nya imorgon, då vädret förhoppningsvis är bättre.

Jag kan dock bjuda på en bild av vår stora lilla kille, alltså Triumph. Han växer så det nästan knakar.Jag bearbetar ju alltid korten lite lätt i photoshop, inte så mycket men lite, och konstigt nog så blev bilderna på svarta Triumph bäst. Även med förra kullen (som var betydligt mindre busig...)  tog jag kort på kattungarna när dom satt i vår glugg i bokhyllan. Här kommer en repris på dom bilderna. Vänskapskullen var också 10 veckor på dessa bilder. 
Kullbild, 10 veckor

Idag fotade vi våra livliga små bilar. Rackarns vad dom är snabba, det gäller att försöka fota när dom är lite "pömsiga" men inte för trötta för då slocknar dom helt!Från vänster till höger; Bugatti, Lamborghini, Triumph, Ferrari och Marussia.

Idag har Bugatti och Lamborghini fått åka bil, denna gång utan Jivara. Det gick fint i början, i mitten började Bugatti pipa lite och då försöker Lamborghini busa med henne. När Bugatti inte nappar så lägger sig Lamborghini ner och somnar, totalt oberörd av bilturen. När dom kom hem så gick Lamborghini och la sig bredvid Sakhi, hon tvättade Sakhi noga och försökte tom ett par gånger att leta efter en spene att smutta på.  

Hittills så har det gått bäst för Ferrari och Lamborghini, som varit helcoola, lugna och tysta, att åka bil. Triumph är den som har tyckt minst om det, men jag hinner ju träna dom flera gånger till innan dom ska flytta.

Denna vecka bjuder enbart på trevligheter, på fredag kommer CH Vintermarkens Amandha af Aarii upp, på lördag kommer Linda m familj (o framför allt Valentine) på besök och på söndag hoppas jag också få besök, det är inte helt klart ännu dock.


Vikten vid 10 veckor

Namn

Färg

Födelsevikt

Nuvarande vikt

Status
9 veckor


Deltas Marussia

N 09 23

104 g

1 240 g


Deltas Bugatti

N 23

117 g

1 233 g


Deltas Ferrari

N 23

116 g

1 174 g


Deltas Triumph

N 09

111 g

1 481 g

Tingad

Deltas Lamborghini

N 09 23

92 g

1 300 gVeckans kullbilder

kommer att dröja ett tag. Jag hade eg tänkt fota dom idag men vi har haft så otroligt härligt väder så jag har istället valt att sitta ute och njuta av solen. I veckan har jag blött ner alla kattungar (jag kommer bada dom på riktigt senare) och Lamborghini har även fått prova hårtorken och den gick också bra.

Jag har hunnit ta ut Jivara på åktur med Marussia (ensam) och idag även Ferrari och Triumph med Jivara. Ferrari sa inte ett pip under vår tripp så jag passade på att fara förbi en kompis (samma by) och visa upp dom. Efter bilturen idag kom jag på att jag kunde ta fram vår största transportbur och sätta kattungarna i den. Första gången var dom lite rastlösa, kanske för att dom såg Jivara och Sakhi gå på gräsmattan? Andra gången (när vi åt middag ute) gick det bättre.

Så här såg det ut när Jivara och Marussia kom hem, Marussia var helt däckad och gick och la sig hos storebror Sakhi. Han var mycket nöjd och tvättade henne noga innan han också somnade.


Våra små galningar  sover i våran säng nu och det brukar vara rätt vilt på morgonen. Imorse vaknade jag till vid 5-tiden och då låg 4 ungar och trängde ut min man.

Igår satt vi också ut och åt middag och då hade vi bara dom stora katterna ute. När jag och mannen sitter kvar efter maten och pratar ser jag en liten skogsmus pila förbi på altanen. Jivara märkte det inte, hon hade istället sett en annan katt (som jagade musen). Efter ett tag hörde hon tydligen musen för hon smög sig fram, under bron och kom ut med musen i munnen.

Sakhi, som enbart har ett hjärta av guld och absolut noll jaktinstikt, fick också leka med musen ett tag men det var bara för att vi gav musen till honom, Jivara ville inte alls släppa ifrån sig den utan hon hade så kul så. Efter ett tag tog vi dock ihjäl musen för att den skulle slippas plågas.

Jag är borta hela helgen så det blir tidigast måndag jag har möjlighet att fota våra små galningar.

RSS 2.0