Ella, 8 månader

Tidigare i veckan blev Ella 8 månader men jag har bara inte haft tid att lägga upp bilderna förrän idag. Hon går inte upp mycket i vikt, trots att hon får den fetaste maten och får mest mat också. Men så rör hon sig konstant, det är inte långa stunder hon är lugn, det händer väl bara när hon sover faktiskt.
 
Ella är inte kräsen i mat utan tvärtom duktig på att äta, går fortfarande gärna och rensar alla fat. Hon kan tom äta Dolces diet-torrfoder, tokiga Ella-stumpan.
 
Ella är fortfarande väldigt duktig på att leka själv och får tokryck då och då. Hon gör precis som Dolce vad gäller vippor, dvs drar iväg dom.
 
Dolce brukar dock oftast komma med en vippa för att hon vill att man ska busa med henne, Ella gör oftast tvärtom, hon drar bort den till ett gömställe (ofta samma gömställe) o leker själv. Ibland händer det dock att hon kommer dragandes med den till oss.
 
Några bilder på Ella bus.
 
Med dessa bilder önskar jag er en trevlig helg, nästa vecka är - just nu - lite lugnare, så jag hoppas på mer än ett inlägg i alla fall.