Det händer inte så mkt

just nu o det beror på privata saker.
 
Marussia är nu kastrerad och hon har varit väldigt duktig på att inte vara på stygnen (som inte behöver tas, vilket är skönt). Så duktig att hon haft kragen bara en dryg vecka och på slutet hade hon den bara när vi inte var hemma ell det var dags att sova.
 
Marussia och Sakhi har vi nu släppt ihop igen o det gick fort och enkelt att få ihop dom. Det är väl lite knepigare med Ella och Marussia, men vi jobbar lite på det oxå.
 
Annars är det lite tomt efter kattungarna har flyttat, men jag har fått rapporter från samtliga och det har gått bara bra, vilket är skönt att höra.

Nu har alla kattungar flyttat

Det känns tomt, tyst och tråkigt att alla kattungar har flyttat, men det som glädjer mig/oss är att se hur deras nya ägare har väntat och längtat efter att få hem sin kattunge.
 
Jag har fått rapporter från alla och det har gått bra för alla. Lite tufft är det ju såklart att flytta från sin mamma, moster Dolce och alla kullsyskon.
 
Pina, som hamnar på foder hos Carina, är den enda som har nya syskon att lära känna, bla två hundar. De andra blir själv - för stunden....
 
Jag brukar alltid säga till mina köpare men även till de som kommer för att testa sin allergi, att det bara finns en enda nackdel med sibbarna. O det är att dom är beroendeframkallande.

Kullbesiktning o flytt

I tisdags var det dags för slutbesiktning och att få andra vaccin-sprutan. Jag trodde att dom skulle vara trötta efteråt, men inte då. Utan det var helt tvärtom, full fart - o då menar jag full fart! De sprang, hoppade, jagade varandra etc.
 
Slutbesiktningen gick jättebra o alla fick tummen upp, o det är ju skönt. Idag börjar första kattungen att flytta o det kommer vara väldigt konstigt och tomt efter kullen.
 
Mycket hinner hända på kort tid! Alla i kullen har fått fina ägare o vi vet att alla längtar efter sina kattungar.
 
 

13-veckobilderna

Till slut, ett par dagar sent, kommer veckobilderna. Som jag tidigare nämnt hade vi hjälp av Scotts familj att fota kullen och stort, stort TACK till dom. Det hade aldrig gått annars, med bara två stycken som fotade.

Denna gång var kullen HELT galna, tom Harvey, som brukar vara rätt lugn o oftast väldigt trött i samband med fotograferingen, var väldigt aktiv denna gång.
 
Jag fotade och alla mina assistenter hjälpte till. Det blev inte så bra bilder men dom får duga ändå. Snart har alla kattungar flyttat o det blir kanske lättare att ta fina bilder på dom, en och en.
 
Scott
 
Pina
 
Kata
 
Harvey
 
Innan Scotts familj kom hade vi gjort allt för att försöka trötta ut kullen. De hade fått vara i kattgården (o i vanliga fall brukar de slockna efteråt), de fick mat strax före fotograferingen (då brukar de gå o snutta på Marussia o hamna i "paltkoma"), vi busade upp dom (då brukar dom bli trötta) -  men tyvärr spelade det ingen roll vad vi än gjorde, kullen var helt tokiga ändå.
 
Så här kommer några försök till att fota kullen. Denna gång var Kata busen, som absolut bara skulle iväg hela tiden (!) medan Scott (som brukar ha svårt att ta det lugnt vid fotandet) nu denna gång var väldigt lugn. Den första kullbilden är den enda som blev "lyckad" när Scotts familj var här, resten försökte vi - förgäves - få Kata att vara stilla lite senare den dagen. Hmmm, det gick inte sååå bra kan jag ju säga.
 
Kullbilder
 

Kullen är 13 veckor idag

Scotts familj var häri torsdags och vi passade på att fota den helt galna kullen då. Detta eftersom vi inte har tid att fota idag.

Det händer en hel del omkring mig nu, som gör att jag inte hinner bearbeta korten idag ell imorgon. Jag kommer att försöka bearbeta dom på måndag.
 
Kullen mår bra och dom växer så det knakar. Dom är gärna ute i kattgården och busar där.
 
Katas köpare med familj var här i onsdags o dom busade med kattungarna. Ella ville oxå vara med på ett hörn och då såg det bla ut så här.
 
 

Till slut.... 12-veckorsbilderna

Det är inte så lätt att fota när vi bara är två, vilket syns på kullbilderna framför allt. Det blev bara några snabba kort för sen var dom klarvakna.

Det är lite lustigt det där, vi försöker trötta ut dom så mkt som möjligt, men så fort fotostudion kommer fram så blir framför allt Scott så busig! Han hoppar upp mot papperet, som "mullrar" o får även igång sina syskon.
 
Scott
 
Pina
 
Kata har så fin teckning och jag kan sitta länge och bara titta på den. Det är lite roligt att hon, som inte alls var någon knäkatt från början nu har blivit så mkt bättre på att komma upp i knäet.
 
Harvey var den första att få sitt namn (Bianchi Racer) eftersom han - inte ens ett dygn gammal -  kravlade omkring i bolådan. Jag trodde - o fick delvis rätt - att det skulle bli en aktiv kattunge. Harvey älskar att busa, springer gärna omkring i soffan själv. Ibland med leksak, men det går lika bra utan leksak oxå.

Men när det kommer till fotograferingen så sover han oftast väldigt gott... Dock för en gångs skull inte här, ja förutom på bild 4.
 
Kullbilderna. Denna gång blev det bara en som var OK, resten är "hopplösa" bilder.
 
 

En bild från i lördags

när Cykelkullen blev 12 veckor o fick vara ute i kattgården. De trivs bra där o här njuter de av att vandra högst upp, där de annars bara sett Marussia och Dolce vara.
 
Från vänster till höger är det Scott, Pina (Pinarello), Kata (Cervélo) och Harvey (Bianchi).
 

Cykelkullen har hunnit bli 12 veckor

men då jag har varit upptagen med annat så har jag inte varit på datorn alls på flera dagar. Jag kommer sitta och försöka bearbeta bilderna idag så får vi se om jag hinner få upp dom idag, annars blir det imorgon.
 
Jag beklagar detta, då jag vet att det är många som vill se bilderna.

Dolce

Äldsta sonen hälsar på och Dolce njuter.
 

RSS 2.0