Besök hos Yin

Till slut är det dags att visa upp bilderna från när jag besökte Yin mitten av september, strax före hon skulle fylla 10 mån, och oj, vilken stor katt hon är!!
 
Hon vägde vid besöket 5,4 kg, alltså 1.8 kg mer än Marussia. Hon är inte fet ännu och hon har inte heller en påse under magen (som så många kastrater kan få). Yin har väldigt mycket päls, betydligt mer än mamma Marussia. Men trots det så har vi pratat lite om foder etc.
 
Hon brås på sin far Casper en hel del. Både till päls, benstomme (väldigt kraftig) och storlek. Yin är väldigt lik sin mor (o mormor Jivara) i ansiktet och färg samt mönster, men det är väl nästan det enda. Annars är det nog mest sin far hon liknar. (Kortet på Casper är taget sept 2011)
 
Det är svårt att tro att hon bara skulle bli 10 månader vid besöket och att hon är en tjej, på vissa bilder jag tog av Yin ser hon nästan ut som en ung hane.
 
En hel hög med bilder på stora, fina Yin. Första korten är bland de sista jag tog av Yin, här med matte Susanne.
 
Några bilder på Yin där man tydligt ser att hon är lik mormor Jivara men även mamma Marussia.
 
Så här såg Marussia ut sept 2011.


Yin bor inte själv utan hon har sällskap av några andra djur. Jämthunden hunden Kira som är så fin.
 
Fiskar
 
och två nymfparaktiter, Gösta och Stina.

Kommentarer
Postat av: Helena

Men himmel vad stor Yin är! Jag tycker att Sunny är stor men hon är inte riktigt i närheten av den här tjejen. Otroligt lika är de också fast man ser större skillnad på dem nu än när de var små. Jag minns att den ena av dem fick lite färg på svanstippen så vi skulle skilja dem åt. :-)

Kram Helena

Svar: Japp, de är fortfarande lika och jorå, en liten färgad svanstipp var bra för att skilja dom åt. Skulle behöva komma o hälsa på Sunny snart o se hur stor hon har blivit nu. :)
Gunilla Falk

2012-11-07 @ 19:37:53
URL: http://sunnysibiriskkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0