En lång dag

blev det idag, vi var hemma strax före 18.30-tiden och satte då in Marussia o Casper tillsammans i tvättstugan. Jag var lite orolig över att Marussia skulle ha kommit ur löp eftersom hon åkt 25 mil idag.

Casper är en sann gentleman. Han var tyst i bilen, bara Marussia pratade lite då o då, ända tills vi tog bort jackan från hennes bur och Casper fick se henne. Då började han prata ordentligt.

In i tvättstugan med båda två och efter att ha tittat till dom ett tag gick vi därifrån för att äta - dvs ända tills jag kom på att Casper kan öppna dörrar!! Ingen bra egenskap som jag vill att han för vidare till sina kattungar.

Vi fixade till så att han inte ska kunna öppna dörren och lämnade dom två i fred ett par timmar.

Nu, när hela familjen gick in i tvättstugan för att säga godnatt fick vi se en parning. Han hade dock lite problem ett tag men Marussia fann sig i det mesta - tills själva parningen var gjord. Det är så fascinerande att se hur mycket respekt hanarna har för honorna. En höjd tass och han nästan ligger platt på golvet.

Casper är dock en rymmare, tom snabbare än Finkel, och det säger en hel del! Just nu är han inte lika brydd om att rymma eftersom han äntligen får para sig. Men om ett par dagar lär han vara ruskigt snabb ut ur tvättstugan.

Nu hoppas vi att det blir resultat mellan dom två och att det blir fina små kattungar om drygt 2 mån. Ska fota imorgon och försöka hinna lägga upp foton. Har dock träning i morgon som gör att jag är borta hela eftermiddagen.

Ska även försöka lägga upp korten på Finkel imorgon också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0