Kull 14, en vecka gamla

Här är kullen en vecka gamla men inte har det blivit lättare att fota dom för det. 
 
Denna gång valde vi att sätta dom i den stora bolådan (som alltså inte används av Marin) o fota lite snabbt även denna gång. 

Mycket är på Marins villkor o det är inga som helst problem att lyfta upp bebbarna. Men först måste man såklart prata med Marin ett tag o sen kan man lyfta dom. Så gör jag alltid när jag hälsar på en mamma som har bebbar.  

Men att ta kullbilder är inte lätt, så vi valde att tillfälligt sätta Marin på balkongen o skynda oss. O ja, man ser ju på bilderna hur rörliga de små är. 
 
Dessutom var det bara jag o foderhussepappa, det underlättar om man kan vara två som lyfter kattungarna åt rätt håll. Så jag gav fort upp o så tog vi systrarna för sig o killarna för sig. 

Det blir många bilder denna vecka. 
 
Jag valde att ha Marin som försöksmodell, för att se att det blev ok ljus. Eftersom kattungarnas ögon är känsliga så väljer jag att vrida blixten uppåt. En ganska tunn Marin, som är så mån om sina kattungar. 
 
 Försök till kullbilder
 
O så några bilder på pappa Nemo, som jag tog i samband med att jag hämtade Marin efter parningen.Vackra, snälla o tålmodiga Nemo! 

Kommentera här: