Kullen är 8 veckor

Nu har kullen, tillsammans med trygga mamma Marin fått åka bil igen. Denna gång kom vi upp i 90 km/h. Blir bra träning då de nästa vecka ska få sin första vaccination hos veterinären. Alltid bra att få träna bilåkning innan, så att det inte förknippas med bara elände. 

Marin är van att åka bil o säger inget. Därför är det extra skönt att ha med henne i buren med kattungarna. Men snart är det dags för dom att träna att åka utan mamma. Lite längre fram blir det att träna åka bil 2 o 2 för att sen få träna att åka bil själv.
 
Denna gång var det helt omöjligt att få till kullbilder, så vi fick dela på dom. Det blev så att vi tog tjejerna för sig - även denna gång var Huan Huan (Ignis) mer busig än Terra. 
 
När vi fotar så brukar vi ta enstaka bilder först, sen en liten paus innan vi fortsätter med det verkliga jobbet, nämligen kullbilderna. I pausen var Terra väldigt aktiv, hoppade hela tiden mot den svarta bakgrunden o satt även (tillsammans med Huan Huan) o försökte tugga lite på rullen. 

Aqua o Aeris (mest Areris denna gång) var helt hopplösa, vilket oxå märks på bilderna. 

Men först kommer de enstaka bilderna som vanligt. 
 
Jag försökte få med en vippbild på samtliga enstaka bilder men Terras bilder såg inte så bra ut, hon såg lite lätt galen ut på dom. 
 
Som sagt, det blir inga kullbilder på hela kullen denna vecka. 
 

Kommentera här: