Utställning i Iggesund

HÄK hade verkligen lyckats få till en så otroligt bra o trevlig utställningshelg. Lördagens panel flöt på så bra, i synnerhet de två första kategorierna, däremot kategori 4 o 2 tog lite längre tid. Söndagens panel skippade vi helt då vi fick tidig hemgång o det var så skönt! 
 
Det började med att jag tog med mig Marin (tyvärr vill Queen inte vara på utställningar, så hon fick stanna hemma hos fodervärdshusse), hämtade upp M (som köpte Natsu - kull(lille)bror till Marin - samt Atticus (halvbror, de har samma snygga pappa). Sen for vi söderut. Installerade oss på hotellet o tog ut Marin o Natsu på en liten kort promenad. 

Middag åt vi tillsammans med några andra medlemmar från BJK. En mkt trevlig kväll blev det. 

Upp tidigt på lördag o jag föredrar att preppa Marin på utställningar. Detta då hon inte bor hos mig o är svår att fånga in på hotellrummet, men även på att på utställningar är hon lugnet själv. Lätt att hantera, både utanför bur, på domarborden, men även i buren.
 
Denna utställning kom Marin o Natsu direkt efter varandra. Marin o Natsu går i samma färggrupp, grupp 3, medan Atticus går i färggrupp 1. Nu var jag själv med Marin o jag är inte så duktig på att fota med bara en hand, när jag hade Marin hos mig, men några bilder kommer här från helgen. 

Marin är så avslappnad på utställningar, inte mkt som oroar henne - ännu i alla fall. 
 
När jag var i Sundsvall så köpte jag en brun hängmatta, tänkte att Queen kanske skulle tycka om den. Men när hon var med i Norge (hennes sista utställning) så gick den tyvärr inte att fästa i taket. Marin är såklart inte brydd om den, hon kurar istället ihop sig i buren, skönt nog är det sällan hon lägger sig i sandlådan. 
 
På lördagen hade Marin Eva Porat, en pälsdomare. Jag gillar dock Eva Porat även om jag inte alltid fått till pälsen på Marussia, men med Marin lyckades jag utmärkt. 
 
Marin fick komma tillbaka inför NOM:en o där var det 2 sibbar, 2 skogisar o 1 American Curl. Först fick Sibbarna gå, sen Skogisarna o NOM blev American Curl:en. Hon BIS:ade dessutom. 
 
Natsu hos Eva Porat fick oxå fina omdömen. Här är två bilder på honom hos domaren.
 
Marin väntar på att Natsu ska bli klar. 
 
Halvbrodern Atticus (samma pappa) heter SE*Arwati's Atle af Dante o han var hos en för mig ny domare. Så bra Anna Wilczek var! 
 
Atticus tog dag 1 certet (o blev även NOM) före CH SE*Mad Fairy's Godzillah, som här syns på bilden. Det skiljer bara ett par månader åt mellan killarna o på lördagen tyckte domaren att Atticus var bättre, medan Godzillah på söndagen tog certet. 

Båda killarna kommer till Umeå i maj o det ska verkligen bli kul att se deras utveckling då.
 
Atticus med matte M.
 
Attituc i sin andra panel på raken. Även här skötte han sig utmärkt. Något säger mig att han kommer fortsätta hamna i panel. 
 
Söndag o ny domare. Marin är lika obrydd som vanligt. 
 
Natsu o Atticus i buren. 
 
Marin innan hon träffar domaren. Även här fick hon fina omdömen o sitt andra cert, så nu är hon stoppad i Sverige o måste utomlands. Även dag 2 fick Marin komma tillbaka inför NOM. 
 
Denna dag inför NOM var den en La Perm, en Neva, Marin, en skogis o en Maine Coon.

Som nr 5 blev La Perm, sen fick både skogisen o Marin gå o NOM blev Nevan.
 
Natsu tog sitt 6e raka cert o blev IP. 

Kommentera här: