Några bilder på Marussia

Marussia är vår fina drottning, så otroligt lugn, fin o snäll. O lättskött oxå. Hon har en väldigt bra päls som knappt tovar sig, även om vi kan ha slarvat lite med kamningen. 
 
 
Om allt går vägen blir vår lugna drottning 15 år i februari. 
 
Hon är totalt obrydd om att retstickan Ella försöker få igång henne, antingen genom att göra en tjurrusning mot Marussia ell att ex vis tugga lite på Marussias öra. 

Ella är en otålig virvelvind, så hon brukar sträcka ut ena tassen o peta på katterna när det är matdags. Sakhi (15.5 år) blir ibland less o brottar ner Ella (11.5 år) medan Marussia inte bryr sig alls. Dolce (som blir 14 i dec, om allt går vägen) tycker mest att Ella är jobbig så hon sitter gärna på sin plats o väntar. Allt för att slippa bli petad på. 
 
Det var synd att det kom en pandemi som gjorde att Marussia fick gå i pension. Jag hade gärna fortsatt att ställa henne på utställningar hela vägen till SP. Hon är redan SC o var halvvägs till GIP. 
 
Anledningen till att jag inte ställer henne nu är för att jag tycker att hon har tappat lite av "det", att hennes päls inte ser lika spänstig o fin ut som tidigare. Sista utställningen hon gjorde var i Luleå sept 2019.
 
I takt med att katterna blir äldre har vi börjat ut material som är varmt o skönt att ligga på. Här är Marussia, helt okammad. 
 

Kommentera här: