Operakullen fyller 8 år

När Operakullen föddes så hade jag valt tema i förväg. Ell i alla fall ett namn. Jag hade nämligen sett en opera, Askungen, o visste genast att min nästa hane skulle heta Don Magnificio. 
 
Marussia gick lite över tiden men jag hann se Don Magnicio/Dylan födas innan jag sen blev hämtad för att flyga till Stockholm för årsmöte. 

Kvar hemma var både maken o sönerna, som kunde hjälpa till. Maken har varit med alla kattförlossningar hemma o äldsta sonen hade oxå varit med på flera förlossningar, så jag kunde lugnt åka iväg. När vi landade fick jag veta att det blev 3 kattungar. 
 
Don Magnifico hade jag på foder i stan, han fick 4 kullar innan han sen kastrerades o skrevs över. Han fick snabbt sitt nya namn, Dylan. Dylan flyttade till en Perser (jag har varit o hälsat på dom för ett tag sen, men inte haft tid att bearbeta bilder ännu). 
 
Sen kom Pamina, som är taget från operan Trollflöjten. Pamina flyttade till en hund. 
 
Sist att födas var Tatyana, som kallas för Tanja nu. Tanjas namn är taget från operan Eugen Onegin. Tanja bor nu tillsammans med två Ragdolls.
 
Detta var min första kull, som jag behöll tills dom var drygt 13 veckor. Det är otroligt så mkt det gör med bara en extra vecka. Kattungarna blir mkt tryggare i sig. Nu är det dessutom 14 veckor som gäller, för tidigast flytt. 
 
Grattis på 8-årsdagen, hoppas ni får något gott ell något roligt att leka med.  
 

Kommentera här: