Kattutställningen i Sundsvall

I helgen var det dags för Marin att igen ställas ut, denna gång i Sundsvall. 

Jag hämtade ut min resekompis (som oxå bara hade en katt med sig), sen hämtade vi upp Marin o for iväg. 

Buren fick vi klä redan på fredag kväll, så otroligt skönt att ha det klart när man kommer på lördagmorgon. 
 
Men något varken jag ell foderhussepappa tänkte på var att Marin (som älskar att vara på balkongen) inte hade fått särskilt mycket tid att vara ute på fredagen.

Så natten till lördag blev inte rolig, Marin ville sitta i fönstret o titta ut (jag testade ställa dit en fåtölj) o som hon pratade!! Först kring 3.30-04 gav Marin upp. 

Så på lördag var Marin ovanligt nervös, ville inte vara i kattburen, låg bara i sandlådan etc. O där fick jag för att jag har skrutit om hur duktig Marin är, som inte ligger i sandlådan...
 
Glenn Sjöbom frågade om det var hennes första utställning, men detta blev hennes fjärde utställning. Men jag tror fortfarande att det är för att hon inte hade fått sova så mkt. 
 
Hon fick fina omdömen av Glenn, men hon är bara 1 år o behöver mer utveckling o växa till sig lite. Det blev ett CAC, hennes andra. 
 
Tack vare att Glenn är så mjuk o fin med katterna så fick Marin en fin upplevelse ändå. O väl i buren åt hon med god aptit. 
 
Dom här bilderna fick jag på lördag, när Marin är framme hos domaren. Tack! ♥
 
 
Natten mot söndag var mkt lugnare skönt nog. Marin gillade bananen (fylld med kattmynta) o på utställningen var hon mkt lugnare. 

Men hon ville ändå inte sitta i buren, så jag tog ut henne ett par ggr o gick omkring. Sen blev det så att jag stod länge o pratade med folk o upptäckte att Marin skulle upp om 3 kattter. 

Så Marin fick stanna kvar o väl på bordet skötte hon sig t.o.m bättre än hon har gjort på andra utställningar. Nu lade hon sig ner o gjorde en halvrullning, var allmänt gosig o nöjd. 

På söndagen fick Marin ännu bättre omdömen o tog även nu ett CAC o därigenom titel CH (champion). 

Så det var en mycket bra helg, på många sätt. Men nu har jag lärt mig att alltid ta med sele till Marin, så att hon kan få komma ut på en promenad om hon vill det. 
 

Kommentera här: