Cykelkullen blir 7 år

Cykelkullen var Marussias sista kull. Hon skötte dom lika bra som sina andra kullar, även om hon blev trött på slutet innan kattunge nr 4 kommit. I kullen blev det två hanar o två honor.
 
Först ut var Scott Addict  kallas för Scott. Scott hamnade hos en familj som vi känner sen tidigare o varje gång maken hälsar på (hos sin f.d arbetskamrat) så kommer Scott snabbt fram o ska hälsa. Jag är tyvärr lite sämre på att hälsa på, men får såklart ofta uppdateringar. Men när jag väl far till Scott så är det samma sak. Direkt fram, med svansen i vädret, för att hälsa o lukta. Scott är ensamkatt.
 
O så här ser en Scott Addict-cykel ut. 
 
Pinarello Dogma   kallas för Pina. Pina blev jag helt kär i när hon var bara ett par veckor gammal, så jag valde att behålla henne på foder. Efter mkt om o men - där hanar bl.a var upptagna, hade gjort illa sig, fått för lite tid etc - så fick hon en kull, Musikkullen, innan hon sen kastrerades. Pina tar sin roll som väckarklocka på stort allvar o ser till att väcka matte ett bra tag innan det är dags att gå upp. Pina är ensamkatt.
 
En Pinarello Dogma-cykel.
 
Cervélo S5  kallas för Kata. Denna vackra, vackra padda... En strålande vacker padda med mkt utstrålning o anledningen till att det blev Pina istället för Kata på foder var för att Pina hade - för mig - det där lilla, lilla extra. Det är inte helt lätt att välja när man har två vackra paddor.  
 
Kata var först ensamkatt, men sen flyttade hon o matte E ihop med en husse som hade två katter sen tidigare. Kata o matte E fick snabbt en nära kontakt o ett starkt band mellan sig. 
 
Så här kan en Cervélo S5-cykel se ut. 
     

Bianchi Racer  kallas för Harvey. Harvey är en av dessa underbara katter som bara njuter av livet o tar det lugnt. I alla fall när han växte upp hos oss. Han låg gärna i solen ell i stora blomkrukor o bara var. Harvey är ensamkatt.
 
Så här kan en Bianchi Racer-cykel se ut.
 
Samt några kullbilder oxå såklart. Harvey var väldigt ofta trött när vi hade tagit fram fotostudion o gjort i iordning, så det är många bilder han sover på. 
 
Grattis alla cyklar på 7-årsdagen!  

Kommentera här: