Bilkullen fyller 14 år

Idag fyller Bilkullen 14 år, jag har tyvärr tappat kontakt med en katt o två har gått över Regnbågsbron. 
 
Först att födas i denna kull var Marussia o hon var även den kattunge som var först med det mesta. Först ut med att röra på sig i bolådan etc.
 
Marussia har fått 5 kullar o har varit en så otroligt duktig mamma till alla sina kattungar. Lätta förlossningar, förutom den sista kattungen (Bianchi Racer/Harvey) i sista kullen (Cykelkullen) som var lite jobbig då hon blev trött. 
 
Marussia sökte jag fodervärd till, men fick bara förslag för långt bort från Umeå så hon fick stanna kvar hos oss, o tur var väl det. Hon är den snällaste o lugnaste katt vi har, en riktig drottning. 

 
Marussia har alltid älskat storebror Sakhi, här är bara en bild av många. 
 
Efter Marussia kom Bugatti.  Hon flyttade till Norge, till en barnfamilj o fick en storebror. Pga olyckshändelse så blev hon inte så gammal. 
 
Sen kom Ferrari  som nu kallas för Smilla. Smillas matte var den allergiker jag gjorde alla fel med i samband med testning, men trots allt så gick det bra. Tom så bra att de efter ett tag tog hand om en huskatt. Något varken jag ell matte hade kunnat tro. Så Smilla bor nu tillsammans med en barnfamilj o en huskatt. 
 
 Triumph  blev enda killen i kullen. Men eftersom jag redan hade bestämt tema för denna kull så valde jag ändå att behålla temat. Triumph blev omplacerad en gång o jag hade då kontakten med den nya matten, men i samband med en separation tappade jag tyvärr kontakten o vet inte hur Triumph har det nu. 
 
När vi skulle ta bilderna för vecka 7 så hade jag några kompisar med barn som hjälpte till att busa med kullen. Så bra att det inte gick att väcka Triumph 
 
Som sista kattunge kom Lamborghini  Hon kallades för Tussan men gick tyvärr över Regnbågsbron 2021.  
 
Tussan bodde i en barnfamilj när hon flyttade o blev bortskämd, precis som det ska vara. Då Tussan bodde en bit bort så hann jag bara dit en gång för att se henne. Detta i samband med att vi for hem från en kattutställning. 
 
Vi hade inte investerat i en liten fotostudio ännu så det är lite blandade bakgrunder. 
 
Jivara är så stolt över sina 5 vackra småbilar. 
 
Att vi behövde använda nagellack syns väl tydligt här. Alla 5 var så lika varandra, i synnerhet när man såg dom bakifrån. Från denna kull så började jag att märka svanstippen, istället för att märka tassar. Att märka svanstippar tycker jag är ett bra o enkelt sätt att se vem som är vem, när de ligger o diar. O då behöver man inte heller störa dom så mkt. 
 
     

Kommentera här: