Winry Rockbell

Winry Rockbell blev 14 veckor i måndags o igår slutbesiktigades hela kullen. Alla fick ok-stämpel. 
 
Winry är ledig att tinga. 
 
Winry Rockbell är en Duracellkanin, som är full av bus o vill gärna hitta på saker. Hon vill upptäcka massa saker och passar därför bra i ett hem där hon får aktivitet. Winry är som sagt en aktiv kattunge men hon kan även ta det lugnt ibland oxå. 

Winry påminner så mkt om vår Ella Fitzgerald, som var en virvelvind (dvs betydligt mer aktiv än en Duracellkaning) när hon var liten. 
 
Önskemål: Jag ser helst att samtliga kattungar får vara innekatter, men gärna med tillgång till en innätad balkong/kattgård och/eller promenader i sele o koppel. För mig som uppfödare är det viktigt att rätt kattunge kommer till rätt hem, det är viktigt att personkemin stämmer mellan mig och köparen. Jag önskar ha fortsatt kontakt med katten även efter att den har flyttat.
 
Jag följer Sveraks regler som innebär att katten har en registrerad stamtavla i Sverak med sig vid flytt, är vaccinerad 2 ggr, chippade och veterinärbesiktade (ej äldre än 7 dagar). Alla kattungar täcks även en 3-års dolda fel-försäkring i Agria.
 
Man kan maila mig på [email protected], för en första kontakt, ell ringa mig på 070-831 87 31.
 
Länk till stamtavla i Findus: Kattinformation (sverak.se) o i Pawpeds: Deltas Winry Rockbell (pawpeds.com)
Här kommer bilder på Winry, som liten o upp till 14 veckor. 
 
 

Kommentera här: