Presentation av Animekullen – 5 veckor

Här kommer en lite mer presentation av varje kattunge. Man kan se flera bilder på instagram (jag heter deltas.katter o har ett öppet konto). På instagram har dom en egen hashtagg,  #animekullen o Marin, som kommer stanna, har fått en egen hashtagg, #deltasmarinkitagawa.

Nu kommer jag börja ta emot spekulanter/intressenter.

För mig är det väldigt viktigt att rätt kattunge hamnar i rätt hem, så jag vill prata med alla intresenter då jag vill att vår personkemi kommer bra överens.

Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är via mail; deltaskatter@gmail.com ell via telefon 070-831 87 31.

Kullen kommer flytta när dom är drygt 14 veckor.

 

Winry Rockbell, hona, tillhör serien Fullmetal Alchemist.

Queen hade det tufft när denna tjej skulle födas. Först kom en svans, sen kom ett bakben, sen kom halva kroppen o till slut kom resten. Tur nog för Queen så föddes de andra med huvudet först.

Winry  är kullens upptäckare o även kullens mesta Duracellkanin, att få skarpa bilder på henne är inte alltid så lätt, då hon inte alltid har tid att stanna upp. 

Hon är den som vill upptäcka världen o gärna försöker komma ut ur hagen, gång på gång.

Winry är den kattungen som tvättar en mest. Hon var även den som först åt torrfoder o var tidigt på lådan. 

Winry är aktiv o passar därför bra med lite liv o rörelse omkring sig..


Winry är SIB n 23, dvs svarttigré.

 

Tanjiro Kamado, hane, tillhör serien Demon Slayer/Kimetsu no Yaiba.

Tanjiro är kullens svarta hål. Det är inte alltid så lätt att se honom om han sitter på ett mörkt ställe, då han är kolsvart. Det är heller inte så lätt få bra bilder på honom, då jag bara har systemkameran o dess externa blixt.

Tanjiro är den som är mest försiktig o gärna kollar på ett tag innan han kommer igång. Han är även kullens filosof.

Tanjiro älskar mat, men den bästa maten – just nu vid 5 veckor – är ända att ligga hos mamma o smutta. Men han äter även annan mat o Tanjiro var den som först upptäckte blötmat. Även han var snabb på lådan.

Tanjiro passar en som inte har ett alltför aktivt liv.

Tanjiro är SIB n, dvs svart. 


Natsu Dragneel
, hane, tillhör serien Fairy Tail.


Natsu var kullens lättaste kattunge när han föddes, men han har alltid följt sin viktkurva bra o snart kommer han nog gå förbi systrarna.

Även Natsu gillar att tvätta folk o han är en mkt mysig kattunge. Precis som storasyster Winry är även Natsu en Duracellkanin o gillar när det händer saker o ting. Natsu pratar gärna en hel del, bla när han går på lådan, som han också var snabb att hitta igen.

Natsu har ett väldigt fint o tydligt tabbymönster.

Natsu är SIB n 22, dvs svarttabby.

Natsu är aktiv o passar därför bra med lite liv o rörelse omkring sig.

 

Marin Kitagawa, hona, tillhör serien Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru/My Dress-Up Darling.

Marin är kullens livsnjutare o slöfock. Hon kommer att stanna i katteriet, tillsammans med mamma Queen o kommer att göra debut är det tänkt på Iggesundssutställningen i oktober, då hon är drygt 4 månader.

Tillsammans med Tanjiro är Marin den som helst föredrar att ligga i mjölkbaren. Marin var den kattunge som sist lärde sig att på lådan då mamma Queen har varit alltför flitig med att tömma alla sina kattungar.

Marin är en mkt lugn kattunge, lägger sig gärna ner o vilar i samband med tex fotograferingar.

Jag har haft några livsnjutare i katteriet förut o det är verkligen mysigt med såna kattungar. Visst kan Marin också komma igång o busa, men får hon välja så är det mysigast att ligga hos mamma Queen o dia ell att sova. Marin kan sova var som helst, i handen (just nu ryms hon i handen), i knäet etc. Bara det är mjukt o skönt.

Marin är SIB n 24, dvs svartspotted.

13. Animekullen, Marin Kitagawa | |
Upp