Stronger together

Jag sörjer förlusten av en nära o kär vän, Marie som hade uppfödningen SE*Sessan's, som var så otroligt generös med allt vad det kunde vara. 

Såklart tips om katter, stamtavlor etc men även allt allt annat. Ibland pratade vi sällan, o ibland desto flitigare. Men en sak var säker, våra telefonsamtal var alltid långa och alltid lika bra. 
 
Vi var rätt rätt lika, hade lite ungefär samma bakgrund o samma synsätt. Senaste samtalet vi hade grottade vi ner oss i detaljer i excel, vikten att ha flera decimaler tex. 
 
Jag har haft turen att samarbeta lite med Marie. Dels när Pina skulle träffa underbara Neva's Legend Joker (en av mina absoluta favoritkatter). Tyvärr fick dom för lite tid så det bliev ingen kull där. 

Men sen fick jag det näst bästa, nämligen para med en av hans söner, SE*Sessan's Winter Storm Benji, som resulterade i Musikkullen
 
Sen köpte jag och Karin SE*Sessan's Licence to kill, ell Bond som han kallades hos familjen. Bond bytte namn till Harry (Harry Boy) hos fodervärdarna. 
 
Bond/Harry fick två kullar hos Karin och det slutade med att jag köpte mig en egen travhäst, S*Frostuddens Queen L
 
Marie skapade en logotyp för att samarbete mellan uppfödare är A o O. Här kan man läsa lite mera om varför hon skapade loggan
 
Nu återstår det för mig att lära mig den svåra o tunga uppgiften, att säga var/hade om Marie.
 
Du kommer att vara så saknad Marie, inte bara av mig utan av alla som hade förmånen att träffa dig. Mina tankar går till familjen, som så tragiskt har förlorat en sambo o en underbar mamma. Du var verkligen helt unik, alltid vänlig, glad, generös och så duktig i allt du gjorde. 

Hela Sibbevärlden sörjer och vi har förlorat en stor kunskapsbank.  
 
 
 
 
Andra uppfödare | |
Upp