Kattgård nr 2

Maken har gjort en kattgård 2. Varför det blev en kattgård 2 var för att först o främst så skulle våra katter ha möjlighet att kunna springa omkring lite bättre än i vår första kattgård. I den nya kattgården är det även mera gräs (vilket dom alla 4 gillar) o sen som bonus blir det att dom får vara med när vi är där ute.

Det är bara ett par dagar sen vi satte upp den och det blev lite blandade känslor tror jag bland katterna. Vi valde att släppa ut dom två o två, eftersom vi vill ha koll på dom så att dom inte smiter/klättrar.

Den jag trodde skulle göra första rymningsförsöket var Marussia. Visst gick hon o tittade lite grann, men inte så farligt.

Den som faktiskt hoppade rakt in i nätet var Sakhi, som nog trodde att han skulle kunna få sitta under sitt träd o njuta av dofterna.

Sakhi var mest rymningsbenägen (vid första tillfället), Marussia var bara lite rymningsbenägen, Dolce var som vanligt o den som älskade nya kattgården mest var Ella. Vilken fröjd att se alla 4 njuta utan selar o med svansarna rakt upp.
 
Marussia älskar att busa med pinnar, det gör även Dolce, o nu kan dom äntligen springa runt utan att trassla in sig.

Marussia o Dolce fick premiärinviga den när vi satt ute o åt middag. Självklart vill dom oxå ha vår mat. Tror inte att vi kommer ha katterna ute i nya hagen när vi har middagsfrämmande just eftersom dom nog kan hoppa upp på bordet både en, två o flera ggr.
 
Hagen är byggd som ett V.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0