En hälsoenkät, från SäSK

SäSK har skickat ut en hälsoenkät till samtliga medlemmar. Alla som har en sibirisk katt är välkommen att fylla i enkäten.
 
Så här skriver SäSK.

Denna enkät riktar sig till alla som har en eller flera renrasiga sibiriska katter över 12 veckor hemma. Kattungar som bor hos uppfödaren/fodervärden och är äldre än 12 veckor, men som avses säljas, skall ej inkluderas i enkäten.

 

Man behöver inte vara medlem i Sällskapet Sibirisk katt för att medverka i enkäten utan alla som har en renrasig Sibirisk katt är välkommen att delta. Syftet med enkäten är att kartlägga hälsan hos rasen och se hur hälsan hos rasen utvecklas över tid. Detta är tredje gången undersökningen genomförs av SäSK med detta upplägg - tidigare i september 2014 och 2016.

 

Enkäten är helt anonym och ingen kommer att kunna härleda dina svar till dig som enskild person.

 

Resultaten kommer att sammanställas och presenteras i Sällskapet Sibirisk Katts medlemstidning SIB-Nytt, samt under medlemssidorna på webben. Ett kortare sammandrag kommer att presenteras för icke-medlemmar på SäSK hemsida, www.sibiriskkatt.se.

 

Notera alltså att alla är välkomna att fylla i enkäten men fullständiga resultatet av undersökningen kommer enbart delges SäSK medlemmar. Är du inte medlem än är du varmt välkommen att bli det!

 

O här kommer länken.
https://sv.surveymonkey.com/r/halsa2018

Sista svarsdatum är 181031.

 

Har du fött upp en kull sibiriska kattungar eller ägt en Sibirisk katt som gått bort eller avlivats? I så fall är vi mycket tacksamma om du vill anmäla detta i de avsedda rapportfunktionerna som ligger permanent på SäSK hemsida. Man kan fylla i dessa anonymt om man vill, men man kan även välja att ange kattens namn om man önskar. Även dessa funktioner är en del i att kartlägga hälsan hos rasen och resultatet presenteras vartannat år.

 

Alla SäSK rapportfunktioner når du via SäSK hemsida; http://www.sibiriskkatt.se/halsa-avel/rapportfunktioner/

 

Vid oklarheter eller frågor rörande enkäterna, kontakta Johanna Fager på halsoradet@sibiriskkatt.se

 

Vi tackar på förhand för ditt bidrag!

 

Med vänliga hälsningar

Hälsorådet
Johanna, Lotta, Katarina och Joanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0