Väldigt oväntat men ändå inte

När Jennyskull föddes såg det ut som tre svarta hanar, men jag har lärt mig att ev svullnad på honor kan gå ner, så jag har väntat ett par dagar med att kolla upp kön ordentligt. Sen kom Majkens kull och veckan efter det kom en till kull, som jag oxå var kattmorska hos.
 
Jag har kollat rumporna och lagt ut fråga på facebook och av det sista blev jag inte så mkt hjälpt, utan det var väldigt olika svar.
 
Jag har som sagt kollat rumporna och även jämfört mot de andra i kullen och allt eftersom tiden gick blev jag osäker på om det verkligen var tre hanar.
 
I rumporna såg dom ut som honor men om jag tittade på vikten och framför allt på Sacré-Coeur så kunde jag inte få det till att det skulle vara tre honor.
 
Jag har jämfört med Marussias kull, Operakullen, där pappa till Jennys kull är född. Don Magnifico (aka Dylan) var när han flyttade vid 13 veckor tyngsta hanen jag har haft. Blir intressant att se denna kull, för dom är inte ens 4 veckor och Sacré-Coeur har redan passerat 600 g. Inte ens Dylan var så stor vid samma tidpunkt.
 
Susanne var hit i fredags och hon blev inte heller riktigt klok på om det var han, hon, hen ell den/det. Skönt man inte är ensam om att fundera.
 
Jag frågade därför Sara Björk (som har britter) o de kom och tittade o ganska fort blev beskedet att det är verkligen tre honor vi har! Tusen tack för hjälpen Sara!
 
Inte ens min största hona Yin var så här stor vid samma tillfälle! Undrar hur stora dessa tre tjejer kommer att bli och undrar vad Ella har för specialgrädde hon matar sina "småttingar" med.
 
The Phantom of the Opera byter därför både kön och namn och kallas numera för Minnie Mouse.
 
Bildresultat för mimmi pigg
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0