Till slut.... 12-veckorsbilderna

Det är inte så lätt att fota när vi bara är två, vilket syns på kullbilderna framför allt. Det blev bara några snabba kort för sen var dom klarvakna.

Det är lite lustigt det där, vi försöker trötta ut dom så mkt som möjligt, men så fort fotostudion kommer fram så blir framför allt Scott så busig! Han hoppar upp mot papperet, som "mullrar" o får även igång sina syskon.
 
Scott
 
Pina
 
Kata har så fin teckning och jag kan sitta länge och bara titta på den. Det är lite roligt att hon, som inte alls var någon knäkatt från början nu har blivit så mkt bättre på att komma upp i knäet.
 
Harvey var den första att få sitt namn (Bianchi Racer) eftersom han - inte ens ett dygn gammal -  kravlade omkring i bolådan. Jag trodde - o fick delvis rätt - att det skulle bli en aktiv kattunge. Harvey älskar att busa, springer gärna omkring i soffan själv. Ibland med leksak, men det går lika bra utan leksak oxå.

Men när det kommer till fotograferingen så sover han oftast väldigt gott... Dock för en gångs skull inte här, ja förutom på bild 4.
 
Kullbilderna. Denna gång blev det bara en som var OK, resten är "hopplösa" bilder.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0