13-veckobilderna

Till slut, ett par dagar sent, kommer veckobilderna. Som jag tidigare nämnt hade vi hjälp av Scotts familj att fota kullen och stort, stort TACK till dom. Det hade aldrig gått annars, med bara två stycken som fotade.

Denna gång var kullen HELT galna, tom Harvey, som brukar vara rätt lugn o oftast väldigt trött i samband med fotograferingen, var väldigt aktiv denna gång.
 
Jag fotade och alla mina assistenter hjälpte till. Det blev inte så bra bilder men dom får duga ändå. Snart har alla kattungar flyttat o det blir kanske lättare att ta fina bilder på dom, en och en.
 
Scott
 
Pina
 
Kata
 
Harvey
 
Innan Scotts familj kom hade vi gjort allt för att försöka trötta ut kullen. De hade fått vara i kattgården (o i vanliga fall brukar de slockna efteråt), de fick mat strax före fotograferingen (då brukar de gå o snutta på Marussia o hamna i "paltkoma"), vi busade upp dom (då brukar dom bli trötta) -  men tyvärr spelade det ingen roll vad vi än gjorde, kullen var helt tokiga ändå.
 
Så här kommer några försök till att fota kullen. Denna gång var Kata busen, som absolut bara skulle iväg hela tiden (!) medan Scott (som brukar ha svårt att ta det lugnt vid fotandet) nu denna gång var väldigt lugn. Den första kullbilden är den enda som blev "lyckad" när Scotts familj var här, resten försökte vi - förgäves - få Kata att vara stilla lite senare den dagen. Hmmm, det gick inte sååå bra kan jag ju säga.
 
Kullbilder
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Härliga bilder på en bussig kull

2016-05-10 @ 21:26:17
URL: http://www.fairlines.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0