Kullen är nu 1 vecka gammal

Nu när det mesta verkar gå åt rätt håll (peppar, peppar...) är det otroligt vad vi har hunnit med mycket på den korta tiden.
 
Det har varit mycket nattvak, idel vägningar på 2 st (Anahata och Vishuddha), stödmatningar på i första hand Vishuddha och jag säger det redan nu. Rackars vad det kommer bli svårt att skiljas från denna kull. 
 
Våra kattungar är minst 13 veckor när dom flyttar, beroende på hur kullen utvecklas o går upp i vikt kanske denna kull stannar tills dom är 14 veckor. Jag har dom hellre en vecka till hos oss och det går inte att jämföra med Operakullen, som var en stor kull, viktmässigt!
 
Småttingarna kommer i den ordning dom föddes. Eftersom det inte blir en kullbild idag - vill inte stressa Ella i onödan när dom är så små - så får varje kattunge 3 bilder istället.
 
Det blir två lite annorlunda kullbilder denna gång. Ella mår så bra nu när hon har fått medicin och inte längre har UVI, men vi ska ju såklart fortsätta ge henne medicinen tills den är slut.
 
Jag är inte helt säker på alla kattungar här men från vänster (med kattungen som ligger på rygg och visar upp sin söta, prickiga mage ) till höger är Manipura, Anahata, Vishuddha (som oxå ligger på rygg) och sen är det Sahasrara och Svadhisthana. Men vem som är vem är jag inte helt säker på. En ligger och smuttar, nästan helt dold av Vishuddha.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0