Att åka bil

Jag tycker det är viktigt att mina kattungar får träna att åka bil. Detta för att dom inte ska förknippa bilåkandet med att fara till veterinären. Oftast blir det inte så långa sträckor vi tar men det är bättre än ingenting alls.
 
Igår fick kullen åka bil 2 ggr. Det är fascinerande att se hur dom beter sig i buren. Moscow, han lägger sig snabbt ner och blundar - helt oberörd. De andra 3 piper lite grann. Av dom 3 piper Venice minst, hon lägger sig oxå ganska fort ner och blundar (himla tur eftersom hon ska åka bil till Mo i Rana).
 
Ivan blir lite orolig och vill gärna gnaga lite på fingrarna man stoppar in i buren men till slut lägger han sig också ner och blundar - även om han snabbt tittar upp för minsta lilla sak.
 
Den som har det jobbigast (o som fick åka bil en 3e gång igår) är Tehran. Hon piper väldigt mycket så därför fick hon åka bil själv igår kväll en kort bit. Nästa gång kommer jag prova att sätta en filt över buren för att se om hon tycker det blir bättre då.
 
Bara under den korta stund jag har skrivit detta har kullen (förutom Tehran) varit uppe i blomkrukorna 3 ggr, de har hunnit välta 2 blomkrukor (varav en gick sönder) etc. Så ja, en väldigt livlig kull men det är ändå svårt att förstå att om en vecka vid den här tiden har 3 hunnit flytta redan. 

Kommentera här: