Parningsresor

Jag far gärna en bit på parning, allt för att få till en bra parning och även för att få in lite nytt blod/linjer. Satt och tänkte på det häromdagen och jag har verkligen åkt en bra bit.
 
Om jag börjar med Jivara så var hon till Stockholm, för kull 1, dvs Vänskapskullen (dit fick hon åka flyg med kompis svärmor o så bilade vi ner och hämtade henne).
Bild på hanen, som heter S*Knjaze Juhznij Znoj. Här blev det 4 kattungar.
 
 
För kull 2, dvs Bilkullen, åkte Jivara till Timrå.
Bild på hanen, som heter S*Kazols Alexandrovich Fetisov. Här blev det 5 kattungar.
 
 
 
För kull 3, dvs Fashionkullen, åkte Jivara igen till Stockholm.
Bild på hanen, som heter S*Milashka's Adik. Här blev det 2 kattungar.
 
 
 
Marussia har inte åkt lika långt.
För hennes kull 1, dvs Änglakullen, åkte hon in till stan.
Bild på hanen, som heter S*Siberietass Bellman. Här blev det 5 kattungar.
 
 
För hennes kull 2, dvs Kinesiska filosofikullen, åkte hon till Öjebyn. Men eftersom Marussia är en fin dam och behöver mycket uppvaktning fick vi hämta hem Marussia o hanen till oss efter en vecka. Detta då husse i familjen fick uppsöka vård pga sin kattallergi. Väl hos oss tyckte hon att hon hade blivit tillräckligt uppvaktad och det blev flera parningar.
 
Både Jivara och Marussia har krävt/kräver väldigt mycket uppvaktning, helst en veckas uppvaktning, innan de går med på att para sig.
 
Bild på hanen, som heter Charmalov. Här blev det 2 kattungar.
 
 
För hennes kull 3, dvs Storstadskullen, fick vi låna hem en hane. Det tog evigheter tyckte vi innan hon började löpa och vi var nästan på väg att ge upp när hanen till slut fick para sig med henne.
Bild på hanen, som heter S*Frostuddens Eddie Cochran. Här blev det 4 kattungar.
 
 
Vad gäller Ella så har hon varit på två parningsresor.
 
Den första var till Lingarö, strax söder om Sundsvall. Hon har däremot inget emot att para sig bara hon får vila upp sig efter bilfärden. Det blev parning redan dagen efter men tyvärr blev Ella skendräktig.
Bild på hanen, som heter S*Lexington ChopChop.
 
 
Den andra parningsresan Ella var på gick till Stockholm. Jag och Ella bilade dit och även denna gång ville hon vila upp sig ett dygn innan dom började para sig. Tyvärr blev hon skendräktig även denna gång.
Bild på hanen, som heter SE*SuzNoOne's Big Bonus. 
 
 
För tillfället är Marussia på parning.
För hennes - förhoppningsvis blivande - kull 4, fick hon åka till Bollnäs.
Bild på hanen, som heter S*Taigasouls Jurij Gagarin.
 
Superstilig, snäll och väldigt, väldigt tålmodig hane. När hon kom ner fick de se varandra genom en nätdörr och innan vi for hem så gick det så pass bra att vi kunde släppa ihop dom. Jurij gick och nosade Marussia i rumpan utan att hon brydde sig, men tyvärr har det inte hänt så mycket mera ännu.
 
Marussia har blivit väldigt kär i matten och det här är en bild som jag har fått. Så här gör Marussia aldrig hemma (möjligen med sönerna) men hos matte Ramani vill Marussia vara nära, nära.
 
Bilden är obearbetad. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0