S*Deltas Mellon

Jag har tidigare berättat att Mellon fick HCM och nu kan jag berätta att han har fått somna in. Vila i frid Mellon, du är saknad av många.    
 
Familjen har fått tillbaka askan efter Mellon och kommer strö ut den på en av Mellons favoritplatser, på så sätt kommer han alltid att vara nära dom.
 
Mellon tillhörde min första sibbekull och även om varje kattunge har o får en speciell plats i hjärtat så är det något väldigt speciellt med första kullen. Första o säkert även sista kullen (men där är jag inte ännu).
 
Några bilder på fina, busiga Mellon, allt från nyfödd till senare bilder (tagna av oss och av familjen), huller om buller. Kort 3 har Podrugas matte, Guro, gjort om bakgrunden till mig. Bara älskar detta kort och sekunden efter att jag tog detta kort hade busfröet Mellon raskt hoppat ur korgen.  
 
Stort tack till familjen som gav Mellon ett sånt underbart hem med två kompisar, Fjollan och Igor, som fanns där när Mellon kom.
 
Bland de sista bilderna som togs på Mellon.
 
Hans två kompisar, Fjollan och Igor.
 
Regnbågsbron

Det finns en bro som förbinder himmel och jord. Den kallas Regnbågsbron för sina många färger. På den här sidan Regnbågsbron finns ett land med ängar, kullar och dalar med frodigt grönt gräs.

När ett älskat husdjur dör, kommer det till den här platsen. Det finns alltid mat, vatten och varmt vårväder. De gamla och sköra djuren är unga igen. De som varit skadade har blivit hela igen. De leker hela dagen med varandra.

Det är bara en sak som fattas. De är inte med den speciella person som älskade dem på Jorden.

Så varje dag springer de och leker till den dagen kommer när någon plötsligt slutar leka och ser upp. Nosen skälver, öronen är uppåt, ögonen stirrar och plötsligt springer den här från gruppen.

Du har blivit sedd och du och din speciella vän möts. Du tar dem i dina armar och kramar om. Ditt ansikte blir kysst igen och igen och åter igen ser du in i ögonen på ditt trogna husdjur.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans…för att aldrig mer skiljas

av Paul C. Dahl

Kommentera här: