Ella, 6 månader

Idag blir vårt högt älskade busiga monster hela 6 månader. Jag tycker det är otroligt att tiden har gått så fort, det har visserligen varit mycket omkring mig hela sommaren med sjukdom etc men ändå. Hon som var så liten när hon kom och nu - ja, hon är ju visserligen fortfarande liten - så börjar hon bli stor.
 
Jag vägde in Ella på 2,7 kg idag. Ett matvrak som verkligen gillar mat men som även tror att allt dom andra katterna får är så mycket godare än hennes kattungemat så jag står fortfarande där som en polis och vänligt men bestämt hänvisar Ella tillbaka till sin egen matskål.
 
Ella och Sakhi är grävskoporna i familjen, de slukar snabbt sin mat (tror nog Ella är tom snäppet snabbare än Sakhi) och den som äter saktast är Marussia som verkligen inte har ett sådant bordsskick som Ella har.
 
När jag nu ser tillbaka på sommaren så blir jag imponerad av våra katter hur fort dom har accepterat Ella. Det tog inte inte många timmar för Dolce att acceptera Ella och inte så många dagar för Sakhi och Marussia sen.
 
Visserligen har Marussia varit och bitit av delar av morrhåren på Ella men ändå. Det händer tom ibland att Ella och Marussia jagar varandra. Väldigt ofta tvättar alla dom andra katterna Ella men ibland får hon även lite uppfostran av alla tre.
 
Dolce och Ella går fortfarande väldigt bra ihop även om det inte är många stunder Dolce får vara ifred för busfröken Ella. Så ibland säger vi faktiskt till Ella.
 
Jag har har haft några testpersoner som har varit här. Säg den som inte smälter för en kattunge. Peppar, peppar... så har det hittills gått bra för dom som har testat. Nästa vecka har jag två testbesök så jag hoppas att det fortsätter gå lika bra.
 
Nästa helg är det så dags för Umeå kattutställning som Absolut kattklubb anordnar. Det blir fast burplacering men jag hoppas och tror att samma ras får sitta tillsammans. Jobbigt annars, jag som är van att sitta o surra med sibbegänget.

Två bilder på Ella, från idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0