En första kort uppdatering

Idag fick vi äntligen hämta hem Ella och det var lite konstigt på så många sätt. Dels för att jag har väntat på henne i över ett år, dels för att detta faktiskt bara är andra katten jag köper på 5 år (de andra katterna jag har är ju från egen uppfödning) men även dels för att jag har glömt hur otroligt små dom är.

Inte gjorde det saken bättre av att vi kom direkt från Annika (där vi åt en jättegod 3-rätterslunch, gissa om vi blev mätt!! TACK Annika) och hälsade på Lady o Lufsen. Det var så kul att dels träffa Annika igen (såklart) men även få se hur fint katterna har utvecklats. Självklart togs bilder, mest på raketen Lufsen som verkligen är busig. Lady fick vi också bilder på. Bilder kommer så småningom på Lady & Lufsen.

Direkt efter besöket hos Annika for vi så äntligen till Karin. Det var väldigt lugnt och stilla denna gång då Ella var ensam kattunge kvar. Eftersom vi skulle stanna till i Skellefteå och hämta upp Finkel så for vi rätt fort från Boden.

Ella är en dröm att ha i bilen. Hon pep ett par ggr (men ganska tyst), sen somnade hon ett tag och så höll hon på.

När vi kom hem gjorde vi i ordning rummen. Jag fixade till tvättstugan (där Finkel ska sova inatt) medan familjen tog hand om Ella. Ella brydde sig inte ett dugg, precis som väntat, om vardagsrummet. Hon har redan hunnit utforska det ganska bra. Hon har ätit och druckit och även sovit ett tag. Just nu busar hon med en liten råtta.

Efter ett tag fick våra katter komma in från kattgården och alla 3 for snabbt till vardagsrummet där ju dörren sitter. Eftersom det är plast kan dom ju se igenom och alla 4 var intresserade av varandra. Sakhi placerade sig efter ett tag på ett klätterträd i hallen, Marussia höll sig också lite på sin kant medan Dolce (som väntat) var jättenyfiken. Kunde Dolce studsa av iver skulle hon göra det.

Dolce klättrade upp på sitt klätterträd och försökte minsann klättra över dörrens avspärrning, men vi hann hejda henne. Dolce får komma in imorgon em/kväll. Bättre att låta Ella få lite lugn och ro ett tag.

Eftersom fodervärden kom hem sent ikväll, men framför allt börjar jobba tidigt imorgon, får Finkel stanna över natten i tvättstugan. En mycket pratig kille som var väldigt intresserad av alla lukter och var hur gosig som helst, MEN han försökte flera ggr öppna dörren så nu har vi fått "spärra" dörren så han inte kommer ut innan han ska åka.

Kommentarer
Postat av: Lena

Lycka till med er nya lilla Ella.

Det ska bli så kul att få se henne växa upp.. om inte annat så lär jag förmodligen få se henne på utställningarna !!Kram Lena och sibbarna i Kåge

2012-06-25 @ 00:18:31
URL: http://www.miramilaia.se
Postat av: Annika

Tack för en trevlig dag och bra bilder. Kram från Annika och katterna i Boden.

2012-06-25 @ 13:01:21
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0