Kort uppdatering ang Sunny o Yin

Om man läser Sunnys blogg så får man en liten berättelse om första natten. Igår sa hon inte ett pip när hon åkte själv på väg till sitt nya hem. Killarna (8 o 10,5 år) har varit jätteduktiga och tagit stor hänsyn till att låta Sunny få utforska i sin egen takt.

Yngsta sonen gick upp väldigt tidigt imorse för att busa med Sunny. Han har även busat mkt med henne idag och hon är framme och leker. Hon tyr sig, än så länge, till småhussarna.

Vad gäller Yin så har jag fått rapport om att hon är tyst i bilen. Dom har ju lite längre att köra hem till sig. Sunnys färd igår tog bara 25 min medan Yin åker bil i 2,5 timme (om det är bra väglag). Det ska bli väldigt kul att höra hur Yin reagerar på hundarnas lukt.

Vi önskar våra två bustjejer all lycka till nu när de har flyttat till sina nya hem. Vi vet redan att dom kommer bli ordentligt bortskämda och få mycket bus, uppmärksamhet och framför allt mycket kärlek!

På kort 1 är dom bara 2 dagar gamla och på kort 2 är dom 12 veckor. Det händer verkligen mycket på 12 veckor!

1 Therese:

skriven

Ibland är det svårt att föreställa ig att dom varit så där små:-) Dom växte upp till två snyggingar.

Önskar dom lycka till i sina nya hem.

2 Marie:

skriven

Hejdå vackra Yin och Sunny, lycka till i era nya hem <3 Ser fram emot uppdateringar framöver.



Härligt att Sunny har fått så duktiga småhussar som visar hänsyn och låter henne få utforska i lugn och ro <3 Låter som mina killar, som är superduktiga med katterna.



Lycka till småtjejerna <3



Kram

3 Lotta Liljeström:

skriven

Önskar småtjejerna lycka till i sina nya hem!



Vet hur blandade känslor det är när de flyttar. Man är dels så glad för de nya familjernas skull och dels sörjer man att ens små bebbar flyttar ifrån en.

Skönt för ett oroligt mattehjärta att du fått rapporter om att det går bra.



kram

Kommentera här: