Provsmakning 2

Dom har fått börja med små smakbitar av köttfärs, kyckling och även lite mjölkersättning. Torrfoder står alltid framme men mest äter Marussia av torrfodret.

Sandlådan står förstås också alltid framme och nu har Shekinah varit duktig och använt den ett par ggr, både idag och igår. Resten tycks gilla att ha den som dessert, dvs dom sitter och äter av sanden. Envisa kattungar, men så beror det nog på Marussia som är för duktig på att tömma dom men nu blir det mer och mer riktig mat så då slutar Marussia nog snabbt!

Jag tar det medvetet lugnt och ger dom hellre små provsmakningar men idag fick dom ett ordentligt mål mat av kyckling. Dagens första mål bestod av mjukt blötfoder som Galgaliel hela tiden nobbade - det dög inte alls åt henne.

Här får dom äta kyckling för första gången och det var verkligen gott! Raphael stod och morrade och stal hela tiden mat av syskonen som stod närmast! 

1an är Michael, 2an är Anael, 3an är Shekinah, 4an är Raphael och 5an är Galgaliel.


Det är såklart bara för ungarna så Marussia och Dolce fick vackert vänta. Dolce försökte dock att sakta smyga sig närmare, men helt i onödan, för änglarna skulle verkligen inte släppa in någon annan till maten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0