Några bilder

då i synnerhet Galgaliel och Michael sträcker på sig och får långa halsar. Raphael är fortfarande en linslus!

Imorse när mannen gick upp tidigt för att fara till jobbet tittade han till änglarna. Då ligger Marussia med 4 änglar och i en kattbädd ligger Dolce med en kattunge, mest troligt Raphael. Han är väldigt förtjust i att vara nära. När man har gosat med honom och sen sätter ner honom, för att byta kattunge, så vill han hemskt gärna komma upp igen, på direkten.

Galgaliel klättrar hela tiden. När jag satt med dom inatt klättrade hon snabbt upp på byxbenet och sen var hon på väg uppåt. Jag uppmuntrar dock inte katterna att klättra på folk, så hon blev upplyft i stället. Samma sak med Galgaliel, när hon blivit nedsatt vill hon gärna bli upplyft igen.

Nåja, här är i alla fall korten.

Shekinah


Anael


Galgaliel


Michael


Raphael - aka linslusen


Att Rapahel brås på sin halsyster Dolce är ganska uppenbart. Slänger in en bild på den linslusen, tillsammans med Shekinah.Dolce är väldigt fascinerad av kattungarna, men vi får passa henne lite så att hon inte blir hårdhänt. Hon är gärna med, nära, o tittar till kattungarna. Här ligger dom i lekhagen, som Raphael idag bara gick ut ur. Det var lite tveksamt först, men sen bestämde han sig för att ta steget över. Få se hur många syskon han ska lära ut det knepet till?


Kommentarer
Postat av: Ingrid N

Söta kattungar som börjar komma i upptäckaråldern.

Ingrid o katterna.

2011-03-20 @ 10:03:07
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com
Postat av: Sara

Åh, Rapahel verkar ju vara helt underbar! Och så vacker sen. Längtar till i veckan då jag och min sambo ska få komma och testa hur det går med katterna :)/Sara som kommer på torsdag

2011-03-20 @ 14:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0