Bilder från igår

Lekhagen är riktigt bra, Marussia är nöjd så länge hon får ha den - vid det här laget - uttöjda kattbädden. Undrar om det någonsin går att få tillbaka formen på den igen?

Galgaliel är en riktig klättrare, hon klättrar på det mesta som vi - hittills - har satt in i lekhagen. Här har hon precis hasat ner (från taket) till mamma Marussia - som är den som har töjt ut kattbädden. Dags att köpa ny bädd snart.


Lekhagen, här har jag inte satt in toalådan ännu.

Galgaliel har varit på äventyr i lekhagen. Här har hon vandrat runt och sen så småningom träffat på Dolce, som gärna kommer in i lekhagen men lika gärna tittar på från utsidan. Sen blev Galgaliel även tvungen att "gena" över matbrickan - tefatet är det lite vatten på. Det blir en bättre matskål när dom har lärt sig att dricka vattnet ordentligt.Silverkillarna, Anael och Raphael, busar tillsammans i kattbädden. Sen blir det en bonusbild på charmtrollet Raphael - han gör vad som helst för att få komma upp i famnen, oftast sitter han o piper tills han blir upplyft. Sen har han inget emot att ligga på rygg i handflatan - precis som Dolce gör (även om hon inte ryms i handflatan längre). Satt och tränade Anael lite idag på det tricket.


Slutligen en bild på Shekinah och Michael, som busar i den andra kattbädden.


Till veckan blir det introduktion av lite fast föda. Skulle tippa att Raphael snabbt fattar hur man ska göra, han sitter och tuggar på fingrarna redan nu. Sen blir det intressant att se vilka fler som också kommer att tycka om maten på en gång. Det brukar alltid vara någon som föredrar att dia på mamma.

Kommer ihåg från Vänskapskullen hur Mellon ett tag tyckte det var mycket mysigare (o lättare) att dia på mamma. Dessutom hade han ju baren för sig själv när dom andra syskonen var och åt vanlig mat.

Kommentarer
Postat av: Linda & Valentine

Dessa underbara söta kattungar! <3

2011-03-18 @ 23:19:05
URL: http://lindakarlstrom.blogg.se/
Postat av: Kicki

Sötnosarna <3 Härligt bild på Raphael där det ser ut som han tränar sit-ups =) Han kanske vet att han måste hålla sig snygg inför kommande katt-damer då han blivit stor ;-) Kram

2011-03-19 @ 07:52:13
URL: http://lince.blogg.se/
Postat av: Marie

Vilka sötnosar, och tänk vad fort det går! Lady Ga Ga lär nog snart lyckas smita ur kattungehagen hon verkar vilka utforska allt som går :)

Jättefina bilder på bebisarna och mamma :)

Kram

2011-03-19 @ 16:36:07
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Carina

Dom är så fina .Måste komma snart o få gosa med dom.

Jag hör av mig början på veckan o bestämmer dag.Kram från mig o katterna +BONUS BARNEN

2011-03-19 @ 18:08:43
URL: http://www.fairlines .net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0