Utegångsförbud

Jag vet inte hur väl det syns på bilderna men Marussia sitter på insidan och vill gå ut medan Dolce sitter på brädan och vill gå in.

Marussia har fått utegångsförbud tillsvidare eftersom hon har upptäckt att det är en jättestor kattlåda, hela kattgården. Hon både kissar och bajsar ute för att sen direkt vilja komma in, vilket vi såklart inte uppskattar.....

Sakhi har eg också utegångsförbud eftersom han oftast sitter flera timmar ute, även vid sträng kyla! Idag har vi dock bara ett par minusgrader och snö så han fick gå ut ett tag.


Kommentarer
Postat av: Marinettes

Åh, dessa katter! Marussia tycker säkert hon är duktig, matte behöver inte tömma lådan så ofta.

Ska bli intressant och höra hur du löser detta.

Postat av: Linda & Valentine

SV: Ja valentine har faktiskt blivit riktigt snabb och rätt så busig, det är tur att det inte bor någon under oss, för det låter som att en elefant dundrar fram då han springer omkring på natten ;)men stackars missar då som inte får gå ut :) Men jag förstår varför du håller dom inne! :)

2011-01-07 @ 20:33:30
URL: http://lindakarlstrom.blogg.se/
Postat av: Marie

Förstår ert utegångsförbud, men nog tycker jag lite synd om Marussia. Hon ser väldigt ledsen ut. Hoppas problemet löser sig, även om säkert Marussia tycker hon är duktig så är det ju ingen lyckad lösning. Har ni provat att ställa ut lådor?

2011-01-08 @ 14:49:35
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0