Smilla (Ferrari)

Har fått fina kort av Smilla som jag tänkte dela med mig av samt även lite text som förklarar hur gosig o mysig Smilla är. Tack L & J!

Första bilden där hon ligger i fotöljen är en typisk Smilla pose, hon ligger gärna på en kant med tassarna rakt nedåt.


Andra bilden ligger hon och sover i min handväska, hon gillar ju alla små utrymmen som hon kan hitta.


Tredje bilden är också så sjukt typiskt Smilla, så fort man tar fram en låda så försöker hon krypa in i den hur stor eller liten den än är! gullungen:)


Fjärde bilden ser man hur rund och go hon är :)


Jag bad även ägarna skriva o berätta lite om hur deras katt är och det här är svaret jag fick.

På senaste tiden har hon blivit så himla gosig, kommer gärna och stryker sig mot en (speciellt om man tar fram mat :)) hon kommer ofta och ligger PÅ oss i sängen på morgonen och kurrar så högt att man tror att en mini helikopter har landat på magen/ryggen/rumpan/benen..

Hon är ett riktigt matvrak och älskar typ allt, utom grädde och glass:P Det bästa hon vet är Sheba -havets läckerheter, den hetsäter hon till hon nästan kräks, sen ligger hon och jäser resten av dagen:P Sen gillar hon fil gärna med sylt i!

Hon tycker även om tårtbottnar (vilket vi blev varse när vi fyllt år och det varit konstiga hål i tårbottnarna på morgonen) hon stal även en kokostopp från kakfatet också:) Hon stjäl gärna kycklingdelar och köttfärs som man försöker tina upp på bänken.. hon är barnsligt förtjust i färsk basilika också, då kan hon stjäla krukan och springa iväg med den..

Hon gillar inte köpta leksaker så hon är ju billig i drift på så sätt:P Hon dissar det mesta vi köper förutom "vippor" annars vill hon ha små papperstussar eller plastspännband (som man får runt paket) och godis papper är bland det bästa, hälst papper från Geisha!

Så hon är väldigt speciellt och egen, men helt underbar och högt älskad i familjen! Kallas ofta för Sessan ("prinsessan", för hon är en liten prinsessa:P) 

Hon är sjukt söt och alla som ser henne blir imponerade över hur fin hon är och hur hennes kropp är byggd, stor högrest och lång! Hon väger ca 5kg i dagens läge, och när hon ligger utsträckt så mäter hon över 1m från baktass till framtass!

Ja det var lite om Smilla som hon är nu :)  Räcker det så? Jag kan prata hur länge som helst om vår sötnos:) Hon är så underbar! Tack för en fantastisk katt!

TACK L & J för att ni tar så bra hand om er lilla busiga Sessa! Jag ska komma o hälsa på till sommaren och kolla på Smilla för hon verkar ha blivit så fin!

Det finns inget roligare än när man får veta hur det går för ens kattungar när dom har vuxit upp. Jag hoppas att Smilla blir ordentligt bortskämd idag!

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilken fin berättelse om en jättefin tjej ♥♥♥♥ Toppenfina bilder också, härligt att få hur liten blir stor och ståtlig med sina alldeles egna små egenheter.Kram från oss

2011-02-22 @ 14:44:41
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Ja, det är så kul när ens små kattungar växer upp och blir stora och man har turen att få följa med på resan. Jag blir alltid lika glad det kommer bilder och information. :) kram

2011-02-22 @ 15:59:08
URL: http://www.deltaskatter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0