Kull 4 o Jivara

Idag kom Helena, matte till Bellman, med familj o tittade på kullen. Det är så roligt att få dela med sig av sin lycka och extra kul var det att Helena tyckte att dom var så fina. Marussia fick mycket beröm av både Helena och Pelle som tyckte hon var så lugn och cool. Men.... det blir lite könsbyte på några av kattungarna. Dolce charmade in sig hos Pelle och det är bara att än en gång konstatera att Dolce gillar män.

Helena tycker det är en jämn o fin kull, med bra vikter - vilket ju är roligt att höra, i synnerhet efter gårdagens lilla kamp för att få Marussia att stanna kvar på kontoret.

Vi har haft dörren dit in öppen idag och Marussia har gått och kommit och låtit ungarna vara kvar. Hon gick faktiskt sin väg när jag och Helena satt och lyfte på kattungarna, vilket ju tyder på att Marussia är en lugn o cool mamma som litar på oss.  Nu är bara frågan hur länge hon litar på oss innan hon vill flytta kullen igen.

Det är en väldigt lugn och bra stämning i kattgruppen nu sen Jivara flyttade till mormor o jag saknar Jivara otroligt mycket - men när jag är där och hälsar på och ser hur bra hon mår nu så har jag nästan dåligt samvete för att jag försökte så länge med att få henne och dom andra att passa in.

Jivara har förändrats mycket men i synnerhet efter kastreringen. Hon har gått upp lite i vikt, vilket bara klär henne, och är så lugn, harmonisk och social. OK, det är fortfarande på hennes villkor men hon kommer mer än gärna fram och sniffar på en och när jag lyfter upp henne i famnen så stannar hon kvar utan att protestera. Underbara högt älskade skruttgumman!

Kommentarer
Postat av: Marie

Skönt att det är harmoni i er kattfamilj nu. Och skönt att Jivara trivs med sitt nya hem, och att ni kan träffa henne ofta. Har ju själv tagit hand om en tjej som inte trivdes allt för bra hemma. Och det ger fantastiskt mycket att se hur hon har blommat upp och blivit lekfull som en kattunge igen♥♥♥♥♥Härligt att mamma Marussia nu förstått vart hon och bebisarna ska bo. Och visst är det skönt med en trygg kattmamma som litar på omgivningen. :) Låter spännande med att det blev könsbyten. Hittar ingen ny information om det under kullinfon ;))Kram

2011-02-28 @ 10:45:37
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0