I skrivande stund

så har 5 kattungar kommit!

Marussia har haft det lite extra jobbigt då nr 1 o 3 kommit med svansen först (en liten knorrsvans hade dom i början) medan nr 2 och 4 kommit med ansiktet först. Hon hade ett långt uppehåll mellan nr 1 och 2 och sen helt plötsligt bara kom det hur många kattungar som helst!

Carina och dotter Natalie kom hit för att göra lite research inför My:s förlossning om ca 2 veckor. Trevligt med sällskap och extra kul att Natalie kom med.  Dom hann se unge nr 2 och nr 3 födas.

Unge nr 5 kom med bakbenen först och hade inte fostersäcken hel, dvs jag kunde känna bakbenen. Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att Sussie hade jour - ledsen att jag väckte dig vännen - och kunde guida mig. Sussie är underbar på att låta lugn och trygg och säker, trots att det är en bra bit emellan oss. Tack vare hennes råd kunde jag till slut hjälpa Marussia ut med nr 5.

Just nu ligger kullen + Marussia + Dolce i bolådan och vilar. Även Sakhi har varit i bolådan under pågående förlossning och sniffat på kattungarna.

TACK alla ni som har hållit tummar, tår och tassar för oss! Med tanke på hur det gick för Fashionkullen var det extra skönt att allt gick så bra.

Bilder kommer senare under dagen. Vikter kan ni få redan nu.

Unge nr 1, 98 g
Unge nr 2, 114 g
Unge nr 3, 118 g
Unge nr 4, 125 g
Unge nr 5, 112 g

Nu ska jag städa undan och sen lägga mig i soffan så jag hör om det är något som händer.
1 Kicki:

skriven

STORT HÄRLIGT GRATTIS TILL DE 5 SMÅ...eller små är väl synd att säga med så bra vikter ;-) Underbart att allt gick bra trots svansar och bakben först! Härligt att ni fixade det tillsammans <3 <3 Kollade mobilen direkt i morse för att se om det kommit fler än de 2 jag fick sms om, och det hade det ju ;-Ser fram emot bilder så klart, och kön och namn och..och...!!! Kram kram dig och den duktiga mamman

2 lovisa:

skriven

godmorgon:)

3 Lena:

skriven

Grattis till alla fem !!!

Så härligt att det gått bra.

Ser fram emot massor med bilder på sötnosar..



Kramis Lena och sibbarna i Kåge

4 Lotta:

skriven

Äntligen...stort GRATTIS till kattungarna!

Nu ska det bli spännande att få veta deras namn då temat varit hemligt :-)

5 Louise:

skriven

JÄTTEGRATTIS!!! Så härligt att allt gick bra och att du har 5 små sötnosar att glädja dig åt! Är inte alls avundsjuk! ;-)

Stor kram Louise o Signe

6 Stina:

skriven

Åh, äntligen har de kommit :) Grattis! Vad skönt att det gick bra trots lite extra spänning längs vägen. Längtar bara liiiite efter nya kissebäsar :P



Hoppas på en hel hop med fina bilder att njuta av ikväll :)

7 Carina:

skriven

SÅ himla roligt att jag fick se två födslar innan vi åkte.Vi va hemma 00.40.Som jag sa att dom skulle komma mellan 10-12 tiden på tis fm.och det hände på kvällen innan ungefär samma klockslag.va väl inte så dumt gissat ändå.Kommer snart o gosar med dom.

Kram

8 Marie:

skriven

Nu hittade jag ju till rätt inlägg, blev lite ivrig när jag såg bilderna på bebisarna så jag skrev på direkten.



STORT grattis till alla fem små ulltussar.

Härligt att allt gick bra och att även mamma mår bra.



Kramis

9 Anonym:

skriven

GRATTIS! Vad skönt och höra att allt har gått bra!

Vi ser framemot fler härliga bilder på de små sötnosarna.



Kram

Kommentera här: