Här händer det inte mycket

Jag och mannen har dock varit iväg till stan idag och handlat. Självklart är ju de stora kartongerna intressanta för katterna. 

Var förbi Jivara ett tag också o hon väger nu 3.9 kg. Men man kan inte påstå att hon ser fet ell ens rund ut så än så länge får hon fri tillgång till mat.

I veckan var jag, tillsammans med Sussie, Lena o Anna-Lena, till Boden där vi hälsade på hos Karin. Det blev lite prat om katter men såklart även en hel del annat, bla om deras nytillskott, Moa.  Det blev en väldigt lång dag för mig, då jag for hemifrån redan vid 5.45 och var hemma kring 20-tiden och jag är fortfarande lite seg idag. Men det var så värt det!

Hos Anna-Lena fick jag träffa den otroligt söta o charmiga Milton - som dock inte uppskattade min parfym. Nästa gång ska jag ha en lättare parfym, så jag kan få gosa med honom ordentligt.

Våra katter är lite slöa, Sakhi o Dolce vill gärna ut men Dolce ska snabbt in igen. Marussia äter pyttelite men ofta nu för tiden. Ska bli så spännande att se vilka små kattungar som kommer ut om ca 2,5 vecka.

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilken lång dag, men det verkar som ni hade det toppentrevligt :) Och då gör det ju inte så mycket att man blir trött efteråt.Trevlig helg & kurr från oss

2011-02-04 @ 19:15:23
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0