Yin o Yang är två veckor

Det är helt otroligt så fort tiden går och det kommer bara att gå fortare från och med nu. Än så länge bor dom kvar i bolådan men om ett tag är det dags att ta bort den och istället sätta upp lekhagen.

Sen vi satte upp vår tillfälliga dörr har Marussia (peppar, peppar...) inte försökt fllytta kattungarna. Jag renbäddar dock fortfarande med jämna mellanrum i bolådan. Det ser så mysigt ut när Marussia ligger och njuter av sina två småttingar.

Igår satt vi med varsin kattunge i soffan och såg lite tv, dimmade ner ljuset så att det inte skulle bli så starkt sken för dom. Yang har öppnat ögonen helt (som ni kommer se på korten) medan Yin inte helt har öppnat dom ännu.

Vi har nyss tagit 2-veckorsbilderna och vi försökte att ta utan blixt, men dom blev inte så bra så vi använde blixten försiktigt (på kameran, inte fotostudions blixtar) och tog inte alls så många som vi brukar. Därför blir det ingen kullbild denna vecka.

Bilder på Yin.


Bilder på Yang.
1 Helena Knutsson:

skriven

Vilka ljuvliga små kattungar! Jag vill också tacka för det underbara mail jag/vi fick av dig i dag! :)

2 Marie:

skriven

ÅHHH så fina så de är. Runda och goa ♥♥



Kram

3 Jenny Hanna & Maja:

skriven

De är SÅ SÖTA!!! Tjejerna kommenterar: hon (Du) vill säkert gosa med dem hela tiden. Jag gissar att det är svårt att få nåt annat gjort med såna där gullungar i huset. Kram

Kommentera här: