Äntligen

så har jag/vi fotat vår lilla stumpa, dvs Dolce. Jag har skjutit och skjutit på det hela för hon är ju så charmig och söt.  Eg vill jag behålla henne här men för hennes skull kommer jag annonsera ut henne. Hon mår nog bäst av att få vara ensamkatt, ev med en katt till i hushållet, men helst ensamkatt.

Hon blir redan 14 veckor imorgon, ofattbart så fort tiden ändå går.

Jag fick samtal från Gabbanas familj. Han verkar trivas hur bra som helst där och han har sover gärna i deras bastu, på nätterna. Han har även hunnit med att byta namn, han kallas numera för Teo.

Snart far jag för 3:e besöket med Jivara/Sakhi. Förra gången hade jag Sakhi kopplad och det gick väldigt bra. Vår underbara, snälla klumpeduns - dvs Sakhi. Han vet inte HUR han ska göra för att få nosa på Jivara och bli hennes kompis igen. Ska nog ta med kameran idag igen. Förra gången satte jag ner buren och efter att ha pratat länge och väl med Jivara (som inte svarade) så la han sig i sin egen korg (mittemot) och väntade in henne.

När jag öppnar Jivaras burdörr ville Sakhi direkt tränga sig fram och in i hennes bur. Enda fräset och morrandet kom på slutet, strax innan vi skulle fara. Jag höll Jivara i famnen och Sakhi hoppade nästan upp i mitt knä. Underbara gosiga Sakhi.....

Jag kommer lägga upp några bilder senare idag men nu ska jag fara iväg med Jivara.

Kommentera här: