Marussia byter namn

Från att bla ha kallats för Galningen (då hon haft så mkt bus i benen) så har jag nu döpt om henne till GG, gosegumman. Hon som sällan har haft tid att vara i famnen eller att ens få klappa henne har nu blivit väldigt gosig och vet inte  h u r  hon ska göra för att kunna gosa med en.

Det börjar direkt när man stiger upp och sitter på toan. Antingen ska man lyfta upp henne i famnen eller också ska man böja sig ner och klappa henne. Då börjar hon direkt att kurra. Tänk att vår lilla galning numera är en GG.

Vi har precis badat henne och även här har hon blivit så duktig. Hon säger ingenting när vi har på vattnet men när vi ska börja schampoonera henne börjar hon prata lite. Skulle tippa att hon blir lite avkyld. Imorgon är det Sakhis tur att bada! Får se om han kommer ihåg förra gången han badade (inför Sundsvall) och har lite lättare att stå ut.

Den som har det allra jobbigast att bli badad är Jivara men det är för att vi hade lite för svalt vatten första gången hon badade tyvärr. Nåja, hon ska bara badas inför Norge utställningen och sen är hon färdigbadad, för hur det än går så ställs hon inte ut något mera. Blir hon Internationell Champion blir jag jätteglad men jag kommer inte fortsätta ställa ut henne.

Dolce fortsätter stanna kvar hos mamma, åtminstone tills efter kastreringen. Igår när dom satt ute kom det förbi ett par och mannen såg direkt att det var en raskatt. När mamma berättade vilken ras det är så blev han inte förvånad. Han blev väldigt förtjust i Dolce och påpekade flera ggr vilken fin svans hon har. Ang hennes ansiktsförlamning så sa han att om hon hamnade i rätt hem skulle hon nog mycket väl fungera som sällskapskatt o i rätt hem har hon ju verkligen hamnat, vår älskade skatt.

Kommentarer
Postat av: clarellis

Klart att hon hamnat i rätt hem :-)

2010-06-09 @ 10:32:48
URL: http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0