S*Deltas Bugatti

Jag har fått ett tråkigt mail från Bugattis ägare. I söndags upptäckte dom att hon hade svalt garn, från garnnystan. Dom skyndade sig till veterinären som opererade direkt. Bugatti hade dock svalt så mycket garn att veterinären blev tvungen öppna tarmarna på 4 ställen för att få bort allt garn. Efter det blev hon bättre men så dog hon i måndags.

Jag glädjer mig dock när jag tänker på vilka härliga månader hon har haft med familjen i Norge o med sin buskompis Ziggy. Våra tankar går till familjen som alldeles för tidigt har förlorat en underbar o högt älskad katt.  

Här kommer några bilder på Bugatti. Några från mig och andra från familjen.
Bugatti, 12 veckor


16 veckor


En typisk bild på Bugatti, i krukan. Hon älskade att vara i denna kruka, spelade ingen roll hur många gånger jag lyfte ner henne så satt hon strax där igen. Ett riktigt busfrö.


Bugatti charmade många som hon mötte, här hos ägarens syster (längst ner till höger kan ni skymta Ziggy).


Två bilder på buskompisen Ziggy och Bugatti.En bild på dotter och Bugatti, som hade så svårt för att vara stilla eftersom hon hade så mycket bus i benen.


Vackra underbara Bugatti, vi kommer aldrig att glömma dig, inte vi som fick följa med dig under dina första 17veckor eller hos familjen hon fick alltför kort tid.


Regnbågsbron

Det finns en bro som förbinder himmel och jord. Den kallas Regnbågsbron för sina många färger. På den här sidan Regnbågsbron finns ett land med ängar, kullar och dalar med frodigt grönt gräs.

När ett älskat husdjur dör, kommer det till den här platsen. Det finns alltid mat, vatten och varmt vårväder.
De gamla och sköra djuren är unga igen. De som varit skadade har blivit hela igen. De leker hela dagen med varandra.
Det är bara en sak som fattas. De är inte med den speciella person som älskade dem på Jorden.

Så varje dag springer de och leker till den dagen kommer när någon plötsligt slutar leka och ser upp.
Nosen skälver, Öronen är uppåt, Ögonen stirrar och plötsligt springer den här från gruppen.

Du har blivit sedd och du och din speciella vän möts. Du tar dem i dina armar och kramar om. Ditt ansikte blir kysst igen och igen och åter igen ser du in i ögonen på ditt trogna husdjur.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans…

för att aldrig mer skiljas


av Paul C. Dahm
1 Linnea, Johan och Smilla:

skriven

Det är så fruktansvärt tragiskt det som hänt! Jag bara gapade när jag läste mailet. Man vet ju själv vad dom betyder för en efter en så kort tid tillsammans ändå. Usch och fy! Nu blir det inga garnstumpar framme!

Vi får glädjas åt den tid hon fanns och titta på dom som fortfararande finns kvar och minnas henne med glädje! Hon var ju så underbart fin!Kramar från Linnea, Johan och Smilla i robertsfors

Kommentera här: