Mycket har hänt

och det började med att vackra CH Vintermarkens Amandha af Aarii kom ett par dagar tidigare än beräknat. Men det är ju så det är med honor och löpning, inte alltid säkert det går som planerat. Sakhi var lite avvaktande första kvällen men igår var det full fart och vi hörde Amandha vråla rätt mycket. Idag blev det också några parningar och även Annette och Ingegärd hann se en parning. Amandha är den mest sociala honan Sakhi har "dejtat".

Så fort vi kom in i tvättstugan så började Sakhi prata så det var inte tal om att smyga sig på Amandha. Amandha kom gärna fram till och skulle gosa och när hon gjorde det så passade Sakhi på, ibland blev det så här och det gick inte alls men lika ofta kunde Sakhi på något sätt "vrida" henne rätt.


Amandha hade också med sig en vacker present, tack än en gång! Japp, nu håller vi tummarna!!

Nu är Sakhi hos min mamma och vilar ut och där får han vara tills kastreringen, såvida det inte händer något särskilt. Vår vackra pojke......Han har verkligen haft tur med så vackra tjejer!

Till helgen får vi besök av Linda med föräldrar och framför allt Valentine!! Det ser jag verkligen fram emot! 

Idag har Triumph fått prova selen och det gick ganska bra, även om han bara ville tippa omkull på sidan. Tur han fick lite hjälp av äldsta sonen.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0