Kort uppdatering

Bugatti har nu övertagit Ferraris roll att sitta framför tv:n. Bugatti satt och försökte fånga Ferrari-bilar och det som är så kul är att man ser att hon följer bilen med blicken. När hon sätter tassen på tv:n så hamnar den på bilen. 

Igår var jag ute med Lamborghini ett litet tag i sele o koppel. Det gick väl ganska OK men visst ska man ha en ängels tålamod i början, för fort går det inte och helst vill dom bara trassla in sig.

Sakhi mår bra, är lite hungrig rätt ofta och just nu får han äta så han kommer tillbaka till sin vikt. Han har ju gått ner sig lite grann och det syns tydligt på honom. Jivara nosade bara lite på honom igår när vi släppte ut honom efter badet.

Marussia och Sakhi kommer väldigt bra överens, hon går gärna och lägger sig hos storebror och det är så mysigt att se dom. Det är klart, han lägger fortfarande tassen över dom - så dom inte ska kunna rymma - när han tvättar dom men han är ändå så snäll och gullig.

Jag har redan fått många bilder på både Smilla (Ferrari) och Triumph. Att dom har det bra är hur tydligt som helst! Tack igen för alla bilder, jag uppskattar det verkligen!!!

Imorgon fyller yngsta sonen år, tänk så fort tiden alltid går. Tycker att det var nyss han var nyfödd men så är det ju inte längre. Jag ska försöka hinna fota den lilla kull som är kvar imorgon. Måste ju få ett till kullkort innan Lamborghini flyttar på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0