Sakhi

Sakhi kallar jag ju för vår solstråle och det stämmer oftast väldigt bra. Det är bara ibland han får för sig att han ska busa upp Jivara.

Triumph är en klättrare (liksom Bugatti) och vi satte på prov in det ena låga klätterträdet i bolådan en dag, medan Sakhi låg kvar på det. Både Sakhi och Jivara älskar verkligen att ligga på detta klätterträd, trots att det inte är så högt, och så stirrar dom ut genom fönstret.Triumph är snabbt framme och kollar av lite. Medan Triumph "funderade" så hoppade Jivara upp på lägsta hyllan. Sakhi sniffar henne i rumpan (som vanligt) och börjar sen peta lite på henne.

Till slut får Jivara nog och fräser till.


Sakhi är väldigt intresserad av bilkullen och han tvättar dom gärna. Igår hade en unge bajsat i sandlådan och jag hann inte fram förrän Sakhi var där och gömde den. Han är så duktig Sakhi!

Idag försökte han göra samma sak med Triumph som han gjorde med Jivara, dvs peta till. Men Triumph är ju inte lika stor som Jivara så han vinglade till lite. Vi håller självklart ett vakande öga på Sakhi ändå så vi får se hur han reagerar men än så länge har allt gått bara bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0