Kullen är 5 veckor idag

men vi har missat att ta några kort och nu är det så mörkt ute så det får bli imorgon istället.

Vi fortsätter att ge dom lite mat, kyckling och köttfärs. Köttfärs är en stor höjdare och väldigt lätt-tuggat också, med kyckling har jag fått handmata lite i början innan dom kom på knepet.

Alla 5 är duktiga på att gå på lådan men visst händer det att dom ligger och busar i sandlådan också.

Ferrari får nog utnämnas till kullens busfrö (än så länge) medan Bugatti just nu får benämningen kullens latmask, ja vad gäller att äta, hon föredrar att ligga och smutta på mamma Jivara. Marusissa är tillsammans med Triumph kullens gosekatter och Lamborghini, ja hon har lite för mycket spring i benen för att vare sig hinna äta eller gosa med oss.

Sakhi fortsätter att vara lite fundersam på kullen, han tvättar dom om dom kommer nära ell vi sträcker fram en kattunge åt honom. Ibland har det även hänt att han har petat till någon kattunge som kommer nära men oftast så går han bara iväg om dom blir för närgångna. Det ska bli så kul att se om ett par veckor när det är full fart på dom.

Vi har inga dörrar till vardagsrummet utan har fixat en liten avspärrning vid ingången. Idag var Marussia framme vid avspärrningen och genast kom Jivara och hämtade tillbaka henne en liten bit. Kattungarna blir mer och mer framåt och det är så roligt att titta på dom.

Lars dammsög idag och våran dammsugare låter väldigt mycket. I början brukar dom vara avvaktande och tom rädda för den. På slutet brukar dock Lars kunna dammsuga lite lätt och dom säger ingenting. Idag skulle Marussia absolut upp i vår soffa och vi lyfte upp henne. Lars dammsög nära och hon gick till attack varje gång. Även när vi hade lyft ner henne så skulle hon fortsätta vara nära dammsugaren och anfalla den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0